No to w takim razie można śmiało uderzać w wygraną Piasta z Zagłębiem, bo pewnie odpuszczą, a "Piastunki" wjadą na pełnej... ???? Wobec tego zastanawia mnie determinacja Pogoni, że poszli na noże z Cracovią...Ciekawe jaką postawę przyjmą w Warszawie.Nie mają szans. Zagłębie ma już pewne LE, a w meczu Cracovia - Lechia ktoś zdobędzie punkty, więc Pogoń bez szans.
jednak zly tok mysleniaSV Grodig
-vs-
Red Bull Salzburg
Over [email protected] Pinn
Gospodarze w tej chwili leca z ligi..gole musza pasc jescze..
4 miejsce w LE. Już od drugiego sezonu mamy taki regulamin w UEFA. W każdym kraju tak jest, że albo triumfator gra w LE, bądź kolejny z ligi.Jak to u nas jest w ekstraklapie ? 4 miejsce też ma udział w kwalifikacjach LE ( z racji zwycięstwa Legii w PP ), czy wchodzi Lech jako przegrany w finale PP ?
4 miejsce ma udział, bo Legia ma pewne puchary dzięki zwycięstwu w PP. Do tego w lidze też mają pozycję, która ich premiuje. Kiedyś w LE zagrałby Lech (przegrany z finału 2016), ale PZPN zmieniło zasady i nie chcą, żeby przegrany reprezentował nas w Europie, dlatego 4 zespół z ligi będzie grał.Jak to u nas jest w ekstraklapie ? 4 miejsce też ma udział w kwalifikacjach LE ( z racji zwycięstwa Legii w PP ), czy wchodzi Lech jako przegrany w finale PP ?
strasznie słabo w drugiej połowiePogoń - Cracovia, over 16 RR, 2.0 bet365
ale ona w pierwszym secie miała 4:1, w drugim 3:0, a zobacz co tam się działoCharlson daj sie jej wykazac, wyjebali ja w 1 gemie a pozniej siadlo na psyche
poprzeczka w 96 xd
no nie wiem, ja sobie to moge jakos wyobrazicNie mają szans. Zagłębie ma już pewne LE, a w meczu Cracovia - Lechia ktoś zdobędzie punkty, więc Pogoń bez szans.
Z resztą ciężko sobie wyobrazić, że Pogoń wygrywa na Łazienkowskiej w meczu o mistrzostwo na stulecie Legii. To byłby większy wstyd niż Ajax.
Jak Piast wygra z Zagłębiem, to Legia MUSI wygrać z Pogonią. Remis -> Piast mistrzem. Legia będzie miała ciepło i to bardzo.no nie wiem, ja sobie to moge jakos wyobrazic
takie sprosotowanie, te zmiany dotycza calej europy, PZPN to tylko przypieczetowal bo nie mial innego wyjscia4 miejsce ma udział, bo Legia ma pewne puchary dzięki zwycięstwu w PP. Do tego w lidze też mają pozycję, która ich premiuje. Kiedyś w LE zagrałby Lech (przegrany z finału 2016), ale PZPN zmieniło zasady i nie chcą, żeby przegrany reprezentował nas w Europie, dlatego 4 zespół z ligi będzie grał.