No to w takim razie można śmiało uderzać w wygraną Piasta z Zagłębiem, bo pewnie odpuszczą, a "Piastunki" wjadą na pełnej... ???? Wobec tego zastanawia mnie determinacja Pogoni, że poszli na noże z Cracovią...Ciekawe jaką postawę przyjmą w Warszawie.Nie mają szans. Zagłębie ma już pewne LE, a w meczu Cracovia - Lechia ktoś zdobędzie punkty, więc Pogoń bez szans.
SV Grodig
-vs-
Red Bull Salzburg
Over [email protected] Pinn
Gospodarze w tej chwili leca z ligi..gole musza pasc jescze..
4 miejsce w LE. Już od drugiego sezonu mamy taki regulamin w UEFA. W każdym kraju tak jest, że albo triumfator gra w LE, bądź kolejny z ligi.Jak to u nas jest w ekstraklapie ? 4 miejsce też ma udział w kwalifikacjach LE ( z racji zwycięstwa Legii w PP ), czy wchodzi Lech jako przegrany w finale PP ?
4 miejsce ma udział, bo Legia ma pewne puchary dzięki zwycięstwu w PP. Do tego w lidze też mają pozycję, która ich premiuje. Kiedyś w LE zagrałby Lech (przegrany z finału 2016), ale PZPN zmieniło zasady i nie chcą, żeby przegrany reprezentował nas w Europie, dlatego 4 zespół z ligi będzie grał.Jak to u nas jest w ekstraklapie ? 4 miejsce też ma udział w kwalifikacjach LE ( z racji zwycięstwa Legii w PP ), czy wchodzi Lech jako przegrany w finale PP ?
strasznie słabo w drugiej połowiePogoń - Cracovia, over 16 RR, 2.0 bet365
ale ona w pierwszym secie miała 4:1, w drugim 3:0, a zobacz co tam się działoCharlson daj sie jej wykazac, wyjebali ja w 1 gemie a pozniej siadlo na psyche
no nie wiem, ja sobie to moge jakos wyobrazicNie mają szans. Zagłębie ma już pewne LE, a w meczu Cracovia - Lechia ktoś zdobędzie punkty, więc Pogoń bez szans.
Z resztą ciężko sobie wyobrazić, że Pogoń wygrywa na Łazienkowskiej w meczu o mistrzostwo na stulecie Legii. To byłby większy wstyd niż Ajax.
Jak Piast wygra z Zagłębiem, to Legia MUSI wygrać z Pogonią. Remis -> Piast mistrzem. Legia będzie miała ciepło i to bardzo.no nie wiem, ja sobie to moge jakos wyobrazic![]()
takie sprosotowanie, te zmiany dotycza calej europy, PZPN to tylko przypieczetowal bo nie mial innego wyjscia4 miejsce ma udział, bo Legia ma pewne puchary dzięki zwycięstwu w PP. Do tego w lidze też mają pozycję, która ich premiuje. Kiedyś w LE zagrałby Lech (przegrany z finału 2016), ale PZPN zmieniło zasady i nie chcą, żeby przegrany reprezentował nas w Europie, dlatego 4 zespół z ligi będzie grał.