>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Nie mają szans. Zagłębie ma już pewne LE, a w meczu Cracovia - Lechia ktoś zdobędzie punkty, więc Pogoń bez szans.
Z resztą ciężko sobie wyobrazić, że Pogoń wygrywa na Łazienkowskiej w meczu o mistrzostwo na stulecie Legii. To byłby większy wstyd niż Ajax.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Nie mają szans. Zagłębie ma już pewne LE, a w meczu Cracovia - Lechia ktoś zdobędzie punkty, więc Pogoń bez szans.
No to w takim razie można śmiało uderzać w wygraną Piasta z Zagłębiem, bo pewnie odpuszczą, a &quot;Piastunki&quot; wjadą na pełnej... ???? Wobec tego zastanawia mnie determinacja Pogoni, że poszli na noże z Cracovią...Ciekawe jaką postawę przyjmą w Warszawie.

jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Jak to u nas jest w ekstraklapie ? 4 miejsce też ma udział w kwalifikacjach LE ( z racji zwycięstwa Legii w PP ), czy wchodzi Lech jako przegrany w finale PP ?

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Jak to u nas jest w ekstraklapie ? 4 miejsce też ma udział w kwalifikacjach LE ( z racji zwycięstwa Legii w PP ), czy wchodzi Lech jako przegrany w finale PP ?
4. Lech nawet niech się nie pogrąża ;)

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
4 miejsce w LE. Już od drugiego sezonu mamy taki regulamin w UEFA. W każdym kraju tak jest, że albo triumfator gra w LE, bądź kolejny z ligi.
Piast ? Niby tak, ale wolę dograć na Legię, choć kurs na pewno będzie w granicach 1.2-1.3, to coś się dołoży do kuponu.,

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
4 miejsce ma udział, bo Legia ma pewne puchary dzięki zwycięstwu w PP. Do tego w lidze też mają pozycję, która ich premiuje. Kiedyś w LE zagrałby Lech (przegrany z finału 2016), ale PZPN zmieniło zasady i nie chcą, żeby przegrany reprezentował nas w Europie, dlatego 4 zespół z ligi będzie grał.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Z resztą ciężko sobie wyobrazić, że Pogoń wygrywa na Łazienkowskiej w meczu o mistrzostwo na stulecie Legii. To byłby większy wstyd niż Ajax.
no nie wiem, ja sobie to moge jakos wyobrazic :cool:

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
no nie wiem, ja sobie to moge jakos wyobrazic :cool:
Jak Piast wygra z Zagłębiem, to Legia MUSI wygrać z Pogonią. Remis -&gt; Piast mistrzem. Legia będzie miała ciepło i to bardzo.

E: Down

Spoko, dzięki ????

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
4 miejsce ma udział, bo Legia ma pewne puchary dzięki zwycięstwu w PP. Do tego w lidze też mają pozycję, która ich premiuje. Kiedyś w LE zagrałby Lech (przegrany z finału 2016), ale PZPN zmieniło zasady i nie chcą, żeby przegrany reprezentował nas w Europie, dlatego 4 zespół z ligi będzie grał.
takie sprosotowanie, te zmiany dotycza calej europy, PZPN to tylko przypieczetowal bo nie mial innego wyjscia :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom