>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Polecam mecz Baena - Ymer , takiej patologi nie widziałem dość dawno ????

brawo Kerbi ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Djokovic też wstydu nie ma, żeby się z 40:15 połamać z emerytem ????

e: @2.0 na jego seta spróbuje
bet365

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Co z tego, że Ana zagrała całkiem dobry mecz z Pavlyuchenkovą, a McHale tragicznie z Gioviną, przecież następny mecz to i tak inna historia i typowanie kolejnych meczów na podstawie poprzednich rund można spłycić do losowania, jak czerwone/czarne ????

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Co z tego, że Ana zagrała całkiem dobry mecz z Pavlyuchenkovą, a McHale tragicznie z Gioviną, przecież następny mecz to i tak inna historia i typowanie kolejnych meczów na podstawie poprzednich rund można spłycić do losowania, jak czerwone/czarne ????
Ana nie grała rewelacji z Rosjanką, po prostu Pavlyuchenkova była tragiczna, w obu setach przełamywała pierwsza i potem seriami oddawała punkty. Generalnie jednak w pełni się zgadzam co do meritum twojej wypowiedzi, ja dzisiaj się na tej zasadzie nadziałem na Makarovą (over), która w 1r pewnie ograła groźną Kovinic a dzisiaj miała problem żeby 2 piłki przebić ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
za drobne telsnigg/friedl @ 7,0 2 set bet365 live ⛔

przy 10-14 sa lepsi

e; warunki fizyczne lepsze w ataku lepiej przyjecie kulawe

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Djokovic też wstydu nie ma, żeby się z 40:15 połamać z emerytem ????

e: @2.0 na jego seta spróbuje
bet365
✅ to jest jednak sztuka, grać na 30% swoich możliwości, a mimo to ogrywać wszystkich po 2:0

catalona 704

catalona

Użytkownik
goool Nefchi ???? wyczuwałem jakąś ściemę i zagrałem za 30 zł a oni serio karniaka mieli
@5.5 jak prezent stało :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom