>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Tyle błędów co sypie Francuz to pewnie dzisiaj poleci.
e: trzeba mu powiedzieć że trzeba za siatkę grać :cool:

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Jak tam Panowie, zarobieni po pierwszym półfinale Eurowizji?
Drugi we czwartek, powinno być już z górki, u mnie elegancko ????
Znakomicie, że udało się odpuścić tę śmieszną Islandię, niby piosenka w porządku, ale po mojej wtopie na nich w tamtym roku, teraz asekuracyjna gra dała mi (póki co) sukces.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Jak tam Panowie, zarobieni po pierwszym półfinale Eurowizji?
Drugi we czwartek, powinno być już z górki, u mnie elegancko ????
Znakomicie, że udało się odpuścić tę śmieszną Islandię, niby piosenka w porządku, ale po mojej wtopie na nich w tamtym roku, teraz asekuracyjna gra dała mi (póki co) sukces.
u mnie też fajnie :]
Austria, Węgry, Azerbejdżan i nie podawany na forum brak awansu Grecji.
Jedynie dałem się naciągnąć właśnie na tą Islandię. Myślę, że niewiele jej zabrakło.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Uwielbiam Ibakę, ale mam taką myśl, która chodzi za mną od dłuższego czasu - z Sir Draymondem Thunder byliby najlepszym zespołem NBA.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Uwielbiam Ibakę, ale mam taką myśl, która chodzi za mną od dłuższego czasu - z Sir Draymondem Thunder byliby najlepszym zespołem NBA.
Przede wszystkim to musieliby coś z Westbrookiem zrobić, który więcej szkodzi niż pomaga w tej serii.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Westbrook zagrał dziś taki kosmiczny mecz, zwłaszcza drugą połowę, w której w pojedynkę ciągnął zespół, że klękajcie narody. 35/9/11, w meczu o takiej randze to poziom ultra-MVP. Co z tego, że przez 3 pierwsze mecze serii grał chujnię, wychodzi na G5, składa wszystkich jak scyzoryk i prowadzi zespół do - być może - kluczowego zwycięstwa w serii.
Thundeeeeeeeeeeeeeeeeer! ???? Teraz zamknąć to w G6 i jest pięknie.

D 570

duff999

Użytkownik
Popovich tej nocy dno. Nigdy nie sądziłem , że coś takiego napiszę. Zamiast wziać czas po stealu na Durancie to forsowali jakąś akcję nieprzemyślaną na rzut z 15 stóp Parkera , a później tam gdzie należało faulować szukali nie wiem czego na Westbrooku. I tak będzie płacz , że sędziowie ich okradli , a prawda jest taka , że to oni sami siebie okradli z -14 oraz dominacji przez niemalże całe spotkanie.

Szacunek Westbrook jeszcze kilka takich szkoleń i przyjdzie pora na to MVP ????

Aha : Tim Duncan oficjalnie jest done. 3 punkty w 2 mecze.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +5
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Na dzisiaj tripel zabójca, o ile nie będzie znowu wałków jak Cuevas i Kontineny ????

Bryan + Bopanna/Mergea + Murray/Soares @2,39 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 1,8K

patced

Użytkownik
Plazowka

Gallay/klug 1,61 @bet365live✅

Wszystko ok set w plecy wiec klasycznie bo nasze laski przy takiej zagrywce argentynek dlugo nie wytrzymaja

E: izi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom