Jedyne co mi przychodzi do głowy to deszcz, ewentualnie ciemności ale to chyba jeszcze za wcześnie w Argentynie. Dziwna sprawa bo debla na innym korcie kończyli. Na pewno mecz jest przeniesiony na jutro, właśnie pojawiło się info na stronie itf.uposledzony sedzia nie puscil akcji powinien byl doliczyc jeszcze z minute byl karny, pozniej lezal a ten gwizdnal, gwizda jakies reki z dupy
ktos wie dlaczego przerwany mecz w arg
Michel Vernier v Mariano Kestelboim
Verno wg mnie tutaj już nic do przerwy nie wpadnie, ale powodzeniaLokomotiv v Krasnodar rezerwy over 1.5 ht @1.80 Bet365
to nie rezerwy a juniorzy (liga juniorów)Lokomotiv v Krasnodar rezerwy over 1.5 ht @1.80 Bet365
Napisałem tak jak jest na bet365 żeby potem nie było jakiś niezgodności ????to nie rezerwy a juniorzy (liga juniorów)
Szkoda bo inny typ wszedł a tego podałem tutaj mam nadzieje że nikt nie grał ????Lokomotiv v Krasnodar rezerwy over 1.5 ht @1.80 Bet365
Ja bym omijał mecze tego pana szerokim łukiemAleż Thiemo wymęczył ???? . 5 BP obronionych, po takim gemie liczę, że ugra seta ???? .
Ogólnie De Bakker broni punktów za finał, z kolei Donaldson mnie nie przekonuje i na europejskiej mączce zazwyczaj nie grywa - w całej swojej karierze jedynie występy rok temu tutaj w Bordeaux i kwale do RG. Thiemo niby ujemny bilans na clayu w tym roku, ale ze względu na to, że grał na poziomie ATP. Kusi kurs na zwycięstwo.
Czemu? Jakieś złe doświadczenia?Ja bym omijał mecze tego pana szerokim łukiem