>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
realadi 241

realadi

Użytkownik
Jest jakiś problem ze skrillem?

wpłaciłem na skrill z konta bankowego przez p24, niby kasa ma być natychmiast a tu już mineła godzina i nie ma :/

o co kaman?

musisz sprawdzić czy napewno poszło tam gdzie chciałeś. A nie wywaliło Ci strony przed samym wpisaniem kodu do przelewu? Albo zaraz po? bo w takim przypadku hajs nie dojdzie i zwrócą Ci go na konto bankowe w ciągu 48h

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
musisz sprawdzić czy napewno poszło tam gdzie chciałeś. A nie wywaliło Ci strony przed samym wpisaniem kodu do przelewu? Albo zaraz po? bo w takim przypadku hajs nie dojdzie i zwrócą Ci go na konto bankowe w ciągu 48h
wszystko ok, nawet dzowniłem do p24 i powiedzieli, że kasa poszła do adresata od nich, czyli z tego wynika, że skrill coś dziaduje

realadi 241

realadi

Użytkownik
Też tak miałem czasem. kasa w najgorszym wypadku wróci na konto ale pobiorą jakieś grosze za taka &quot;transakcje&quot;

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Daniil Medvedev @ 1,9
Bet365
Rusek jest lepszy od Chińczyka, który woli hard i ma małe ogranie na europejskich mączkach. Gdyby Medvedev odpuszczał to już by go tutaj nie było. W 1. rundzie kwali pokonał niezłego Michalickę i odwrócił wynik z 0:1 z solidnym na tym poziomie, dużo solidniejszym od Yana Baia, Rubinem. Medvedev powinien dać radę.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
wszystko wyglądało ok, pobrało mi kasę, p24 dały komunikat, że transakcja ok, tylko skrill nie dodał mi do konta:/

w razie problemów kasa na pewnie nie zginie i w najgorszym wypadku zwrócą na konto?

ktoś miał by wpłata na skrilla szła już ponad godzinę?

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
No tak, Medvedev nie wykorzystał setowej przy podaniu Chinola, to połamał się do zera ????
No ale znów serwuje na set.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Rumunia, 1 liga sts

CS Voluntari - CS Municipal

CS Voluntari powyżej 1,5 gola kurs 1,9
CS Voluntari powyżej 2,5 gola kurs 6,5
over 4,5 kurs 2,4

jazda:]

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Rumunia, 1 liga sts

CS Voluntari - CS Municipal

CS Voluntari powyżej 1,5 gola kurs 1,9
CS Voluntari powyżej 2,5 gola kurs 6,5
over 4,5 kurs 2,4

dla gości mecz o nic a dla gospodarzy o życie

staty też przewaga gospodarzy: (5 strzałów celnych i 5 rzutów rożnych)

⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom