>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Słaby to za dużo powiedziane, bo gdyby tak było, to nie ugrałby ostatnio seta Nadalowi, ale jak zwykle ma problemy z głową. Roztrwonić przewagę 2 przełamań z z takim gościem jak Sonego (z całym szacunkiem) to jest mentalna amatorszczyzna.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Sousa jest typem zawodnika, który nie wdaje się w długie wymiany i szuka szybkiego zakończenia akcji i z tego jest mnóstwo głupich błędów z jego strony.

quintana 425

quintana

Użytkownik
I masz to 2:0 Sousy ???? Nie mówicie, że on nie jest słaby, no chyba, że sprzedał mecz bo w to szybciej uwierzę

ted 12,8K

ted

Forum VIP
I masz to 2:0 Sousy ???? Nie mówie, że on nie jest słaby, no chyba, że sprzedał mecz bo w to szybciej uwierzę
Nie ogladam meczu ale Sonego jest dosc słabym graczem nawet jak na standarty czelendzerowe, dziwi mnie to ze piszecie ze Sousa probuje szybko skonczyc akcje, on raczej jest solidnym przebijaka, moze cos probuje testowac z takim rywalem, tez aspekt motywacji dochodzi.

Ile było na set Sonego przy *30 ???? ?? pewnie z 20

Otrzymane punkty reputacji: +1
quintana 425

quintana

Użytkownik
Nie ogladam meczu ale Sonego jest dosc słabym graczem nawet jak na standarty czelendzerowe, dziwi mnie to ze piszecie ze Sousa probuje szybko skonczyc akcje, on raczej jest solidnym przebijaka, moze cos probuje testowac z takim rywalem, tez aspekt motywacji dochodzi.

Ile było na set Sonego przy *30 ???? ?? pewnie z 20

No coś koło 20 widziałem najwięcej. Chciałem dać za dyszke bo coś mi Sousa podpadał tym wywalaniem w aut, ale nie wierzyłem, że przegra :grin:

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Widzieliście co zrobiła Watson? ????
Miała 40:0 i łącznie 7 (!!!) setowych i się połamała z Errani, która brała medicala i wyraźnie było widać, że coś ją boli ????.
Mam set Errani i może podbiję przy 5:5 bo to chyba musi się skończyć setem Włoszki. Ale poczekam do wyrównania bo wiadomo jak łamliwa jest Sara.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom