Słaby to za dużo powiedziane, bo gdyby tak było, to nie ugrałby ostatnio seta Nadalowi, ale jak zwykle ma problemy z głową. Roztrwonić przewagę 2 przełamań z z takim gościem jak Sonego (z całym szacunkiem) to jest mentalna amatorszczyzna.
Sousa jest typem zawodnika, który nie wdaje się w długie wymiany i szuka szybkiego zakończenia akcji i z tego jest mnóstwo głupich błędów z jego strony.
Nie ogladam meczu ale Sonego jest dosc słabym graczem nawet jak na standarty czelendzerowe, dziwi mnie to ze piszecie ze Sousa probuje szybko skonczyc akcje, on raczej jest solidnym przebijaka, moze cos probuje testowac z takim rywalem, tez aspekt motywacji dochodzi.
Ile było na set Sonego przy *30 ???? ?? pewnie z 20
Nie ogladam meczu ale Sonego jest dosc słabym graczem nawet jak na standarty czelendzerowe, dziwi mnie to ze piszecie ze Sousa probuje szybko skonczyc akcje, on raczej jest solidnym przebijaka, moze cos probuje testowac z takim rywalem, tez aspekt motywacji dochodzi.
Ile było na set Sonego przy *30 ???? ?? pewnie z 20
Widzieliście co zrobiła Watson? ????
Miała 40:0 i łącznie 7 (!!!) setowych i się połamała z Errani, która brała medicala i wyraźnie było widać, że coś ją boli ????.
Mam set Errani i może podbiję przy 5:5 bo to chyba musi się skończyć setem Włoszki. Ale poczekam do wyrównania bo wiadomo jak łamliwa jest Sara.