verno
Znawca - Hokej
Razem z Atletico, zaraz zaczniecie pisać że awansowali taki był plan itd. ale przez taka gre odechciewa mi się wgl piłke oglądaćsedzia powinien pojsc na emeryture ????
Razem z Atletico, zaraz zaczniecie pisać że awansowali taki był plan itd. ale przez taka gre odechciewa mi się wgl piłke oglądaćsedzia powinien pojsc na emeryture ????
Dokładnie. Ja byłem za Bayernem nie ze względów kibicowskich, ale z powodu, że finał będzie nudny. Real będzie nacierał na Atle i tyle.Razem z Atletico, zaraz zaczniecie pisać że awansowali taki był plan itd. ale przez taka gre odechciewa mi się wgl piłke oglądać
o ile to Real będzie w finaleDokładnie. Ja byłem za Bayernem nie ze względów kibicowskich, ale z powodu, że finał będzie nudny. Real będzie nacierał na Atle i tyle.
Jak mam być szczery to jutro po City zostanie miazga. Handi -1,5 na Real jak najbardziej można grubo zagrać.o ile to Real będzie w finale
Do nutek jak najbardziej się zgadzam aczkolwiek NAS nie koniecznie nie mowie ze nie wygrają ale rekiny w delegacjach kosy NAS moim zdaniem opadają z sil i wcale może nie być tak kolorowo ale powodzeniazapamiętaliście minę Lewego po meczu?
za nieco ponad miesiąc zobaczycie ją ponownie
na noc bez kombinacji:
NAS @1.83
STL @1.74
"Patrząc po typach na forumku mało osób dzisiaj wierzy w ekipę z Nowego Jorku" Akurat ja wierze i moim zdaniem oni wygrają ta serie ????
Teraz tylko jeszcze nie usnac do 1 :grin:"Patrząc po typach na forumku mało osób dzisiaj wierzy w ekipę z Nowego Jorku" Akurat ja wierze i moim zdaniem oni wygrają ta serie ????
Kusi mnie Tavares to score albo over 1.5 pkt ????Teraz tylko jeszcze nie usnac do 1 :grin:
Wszystko możliwe zobaczymy na ile bishop pozwoli :razz:Kusi mnie Tavares to score albo over 1.5 pkt ????
No wlasnie to mnie blokuje ???? Bishop jest w swietnej formie ale sam serii nie wygra ????Wszystko możliwe zobaczymy na ile bishop pozwoli :razz:
jakieś argumenty za Wyspiarzami?NY Islanders / zwycięstwo w meczu
St. Louis / zwycięstwo w meczu
Nashville / zwycięstwo w meczu
Nie ma żadnych.jakieś argumenty za Wyspiarzami?