>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [21]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
S.Stephens win 2,50 sts
czy ty oglądasz ten mecz ?? sądząc po typie napewno nie. murzynka rusza się po korcie jakby miała zaraz się przewrócić. z prostych piłek wali dwa mtey w aut albo w siatke a ty chcesz na nią stawiać :grin::grin:

jedyna szansa to to że rumunka jej to wygra

nole 6,1K

nole

Forum VIP
czy ty oglądasz ten mecz ?? sądząc po typie napewno nie. murzynka rusza się po korcie jakby miała zaraz się przewrócić. z prostych piłek wali dwa mtey w aut albo w siatke a ty chcesz na nią stawiać :grin::grin:

jedyna szansa to to że rumunka jej to wygra
Ogladam.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
i naprawdę pograłeś na nią ?? w tym gemie parę razy tak przebijała że kamera nie łapała miejsca gdzie piłka ląduje. :grin::grin:

nole 6,1K

nole

Forum VIP
i naprawdę pograłeś na nią ?? w tym gemie parę razy tak przebijała że kamera nie łapała miejsca gdzie piłka ląduje. :grin::grin:
Wyłącz emocje. Tenis to sport, który potrafi zaskoczyć zwrotem sytuacji.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
ANGLIA: League One - Kolejka 45
13:15
Walsall - Fleetwood
Walsall @1.90 Bet365
Wygrana im niewiele da. Burton pewnie nie przegra w ostatniej kolejce z Doncaster i Walsall bedzie gralo w barazach. Fleetwood potrzebuje 1 pkt do utrzymania wiec beda grac na remis. Walsall moga sie oszczedzac przed PO bo jak powiedzialem szansa na bezposredni awans mizerna, ale zobaczymy ????

EDIT: no to szybko sie przekonalem, ze nie mam racji ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
tig 2 set @ 1,33 Bet365 murzynka jest za głupia żeby to wygrać. stawka 1000 zł

szkoda że sie pospieszyłem bo jest już 1.5 :;/:

D 0

dutra

Gość
Wygrana im niewiele da. Burton pewnie nie przegra w ostatniej kolejce z Doncaster i Walsall bedzie gralo w barazach. Fleetwood potrzebuje 1 pkt do utrzymania wiec beda grac na remis. Walsall moga sie oszczedzac przed PO bo jak powiedzialem szansa na bezposredni awans mizerna, ale zobaczymy ????
EDIT: no to szybko sie przekonalem, ze nie mam racji ????
Spokojnie, wszystko się może zmienić, liczę na utrzymanie formy i dobre występy na własnej murawie.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
tig 2 set @ 1,33 Bet365 murzynka jest za głupia żeby to wygrać. stawka 1000 zł ✅✅
że sie pospieszyłem bo jest już 1.5 :;/:
szybko łatwo i przyjemnie. wystarczyło tylko popatrzeć na to jak rusza się ciemna żeby ładnie zarobić live. a buki ślepe dawały promocje

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Wyglada jakby Walsall wierzylo, ze moze awansowac i chca odrobic niekorzysny dla nich bilans bramek do Burton... a przynajmniej tak cisna. Burton ma +20, a Wallsall +17 w tej chwili wiec potrzebuja jeszcze 3 ????

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Garrigues/Parra Santonja 2-0 @3,00 365 ⛔

przy 1:2*

Troche frajersko. Przy *2:4 oddane podanie z 30-00. Potem powrot na 4:5* 40-15 i nie wykorzystaly 3bp na powrot.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom