bez jaj ale w to nie uwierze1 set Nishikori @ 4,00
wypada rozliczać bet dnia ????Leicester - Everton
Leicester powyzej 0.5 kartki @1.57
Ja rozumiem , maja mistrza , ale wychodza mocnym skladem , jedna zmiana bo zagra Wasilewski. Linia over 0.5 ??? No mysle ze jedna kartka jak najbardziej padnie.
BET DNIA !!!
to nie jest ten typ Jak napiszę "chcecie zarobić" to wtedy można wjeżdżać ostro. Napiszę go w dziale na Rzym jutro.Serio to ten mega typ? Wczoraj męczarnie z Kyriosem, ale Ci zaufam
ALL IN
Okej. Przepraszam Cie bo myślałem, ze sobie z nas jaja robisz :grin:to nie jest ten typ Jak napiszę "chcecie zarobić" to wtedy można wjeżdżać ostro. Napiszę go w dziale na Rzym jutro.
To nie znaczy, że nie polecam gry na 1 set Nishi. Wszystkie typy które tutaj podaję to gram, żeby było jasne.Okej. Przepraszam Cie bo myślałem, ze sobie z nas jaja robisz :grin:
Vardy over 1.5 @2.40
w 2 i pół minuty zrobili 10-0 i +8 Union zapomniał wrócić z szatni ????i jeszcze ze słoweńskiego kosza Krka 2,7 bet365
a milan o cos walczy?Bologna - AC Milan czerwo w 12' atakować win Milanu po 1,50? do ht po 2,10?
Milan musi walczyć o 6 miejsce, ostatnio grają słabo ale myślę że takiego prezentu nie zmarnują mimo wszystko ja ich nie tykam ????Bologna - AC Milan czerwo w 12' atakować win Milanu po 1,50? do ht po 2,10?
W teorii z Sassuolo o 6 miejsce. W razie jak przegrają finał z Juventusem co jest raczej do przewidzenia to 6 miejsce da im Ligę Europy. Pytanie kluczowe jest czy oni są tym zainteresowani bo z perspektywy ostatnich wyników to chyba nie.a milan o cos walczy?
ostatnio Milan gra straszną padakę, wygrana daje im 6 miejsce. Jednak nie pakuję się w tego beta może jak kursy podskoczą.a milan o cos walczy?
W tej chwili grać Milan po tych kursach to strzał w stopę. Do HT dobre kursy ale te tumany pewnie nic do przerwy ciekawego nie wymyślą. Póki Bolonia ma siły to spokojnie utrzyma wynik.ostatnio Milan gra straszną padakę, wygrana daje im 6 miejsce. Jednak nie pakuję się w tego beta może jak kursy podskoczą.