>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [21]

Status
Zamknięty.
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Leicester - Everton
Leicester powyzej 0.5 kartki @1.57

Ja rozumiem , maja mistrza , ale wychodza mocnym skladem , jedna zmiana bo zagra Wasilewski. Linia over 0.5 ??? No mysle ze jedna kartka jak najbardziej padnie.

BET DNIA !!!
wypada rozliczać bet dnia ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Zaraz będzie informacja dla ludzi mających konto na Marathonbet odnośnie spotkania tenisa stołowego Energa Manekin Toruń vs Olimpia Unia Grudziądz. Proszę uważnie obserwować ten post

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Serio to ten mega typ? Wczoraj męczarnie z Kyriosem, ale Ci zaufam
ALL IN
to nie jest ten typ ;) Jak napiszę &quot;chcecie zarobić&quot; to wtedy można wjeżdżać ostro. Napiszę go w dziale na Rzym jutro.

quintana 425

quintana

Użytkownik
to nie jest ten typ ;) Jak napiszę &quot;chcecie zarobić&quot; to wtedy można wjeżdżać ostro. Napiszę go w dziale na Rzym jutro.
Okej. Przepraszam Cie bo myślałem, ze sobie z nas jaja robisz :grin:

quintana 425

quintana

Użytkownik
Coś ten Ruch nie wygląda jakby sie miał podłożyć. Bet też Wam wyłączył możliwość zamknięcia przy tym meczu?

Dobra nie było pytania ;d

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Bologna - AC Milan czerwo w 12&#39; atakować win Milanu po 1,50? do ht po 2,10?
Milan musi walczyć o 6 miejsce, ostatnio grają słabo ale myślę że takiego prezentu nie zmarnują mimo wszystko ja ich nie tykam ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
a milan o cos walczy?
W teorii z Sassuolo o 6 miejsce. W razie jak przegrają finał z Juventusem co jest raczej do przewidzenia to 6 miejsce da im Ligę Europy. Pytanie kluczowe jest czy oni są tym zainteresowani bo z perspektywy ostatnich wyników to chyba nie.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
ostatnio Milan gra straszną padakę, wygrana daje im 6 miejsce. Jednak nie pakuję się w tego beta może jak kursy podskoczą.
W tej chwili grać Milan po tych kursach to strzał w stopę. Do HT dobre kursy ale te tumany pewnie nic do przerwy ciekawego nie wymyślą. Póki Bolonia ma siły to spokojnie utrzyma wynik.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom