qlimaxerr
Użytkownik
Phan Thong FC - Pathmun Thani Seeker over 1.5 FT @1.72 bet365
Phan Thong FC - Pathmun Thani Seeker over 1.5 FT @1.72 bet365
Co myślisz do Włochach z Fijalkami? Nie widziałem Włochów w tym turnieju, Polacy 2 mecze słabe, nawet bardzo słabo, ale ostatnie 2 spotkania zagrali bardzo fajnie. Kursy wystawione po równo.
1:0 3/3 dzisiajLecimy dalej:
UKP Zielona Góa U19 - Zawisza Bydgoszcz U19
over 0.5 gola w 1 połowie @1.72
bet365
o zawał mnie przyprawili ale
Po minucie już golVAC - ZTE
over 0,5 HT @ 2,150
Młodzi U19 z Węgier, dwie najsłabsze ekipy w tym gospodarze jako latarnia ligi. Przewaga Zalaegreszegi coraz większa. Brakuje tylko wykończenia.
Mocno na pewno nie, bo Lupo to jest czubek, ale ogólnie wygląda tutaj dobrze. Nawet nie licze, że Polacy będa grali tak fatalnie jak w grupie. Bo już grają lepiej, ale po prostu Włosi są w lepszej formie. Dwa razy podium w tym roku, tutaj też grają znośnie. Lupo vs. Fijałek to powiedzmy remis, ale przewaga Nicolaja nad Prudlem jest ogromna.Warto atakowac dubel semenov i lupo? 2,62 kurs jak myslicie? wydaje mi sie ze powinni dac rade
1:2 dzisiaj 4/4
Uważaj bo Włoskie pary to czubki i przy 1:0, lubia się bawić.Nicolai/lupo 2;0 @2.0
gram za dosyc sporo
bez problemuRojer/Tecau 2 set @2.37 bet365
Rojery chyba wracają do gry na stałe. Ciekawe czy na RG zaszaleją.Herbert/Mahut 2 set @1.66
Herbert/Mahut mecz @2.75 lekko
Chłopaki pokonali w tym sezonie wszystkie najlepsze pary, a Rojery ostatnio formą nie zachwycają, takze mysle ze warto.