928 furman19 Użytkownik Maj 4, 2016 #761 http://iklub.net/canal/ stream do Realu (canal+) jak pomogłem to reputa. Kliknij aby rozwinąć... Ponad minute opoźnienia
http://iklub.net/canal/ stream do Realu (canal+) jak pomogłem to reputa. Kliknij aby rozwinąć... Ponad minute opoźnienia
425 quintana Użytkownik Maj 4, 2016 #762 Ponad minute opoźnienia Kliknij aby rozwinąć... Każdy stream prawie tak opóźnia, wiec nie wiem w czym problem
Ponad minute opoźnienia Kliknij aby rozwinąć... Każdy stream prawie tak opóźnia, wiec nie wiem w czym problem
928 furman19 Użytkownik Maj 4, 2016 #763 Każdy stream prawie tak opóźnia, wiec nie wiem w czym problem Kliknij aby rozwinąć... No zdecydowanie się mylisz i nie napisałem, że to problem. ????
Każdy stream prawie tak opóźnia, wiec nie wiem w czym problem Kliknij aby rozwinąć... No zdecydowanie się mylisz i nie napisałem, że to problem. ????
29,6K perek99 Użytkownik Maj 4, 2016 #766 jutro 40 mln zł w lotto do wygrania, nie gram w ten szajs, ale coś mnie naszło i puszcze jeden kupon na chybił trafił ????
jutro 40 mln zł w lotto do wygrania, nie gram w ten szajs, ale coś mnie naszło i puszcze jeden kupon na chybił trafił ????
23 pawel384 Użytkownik Maj 4, 2016 #767 Stream bez sciny i opoznienia do LM??? Kliknij aby rozwinąć... http://worldsport.pro/realmadrid_manchestercity.html
Stream bez sciny i opoznienia do LM??? Kliknij aby rozwinąć... http://worldsport.pro/realmadrid_manchestercity.html
425 quintana Użytkownik Maj 4, 2016 #768 jutro 40 mln zł w lotto do wygrania, nie gram w ten szajs, ale coś mnie naszło i puszcze jeden kupon na chybił trafił ???? Kliknij aby rozwinąć... Jak coś to odpal tysiaczka to se coś postawie ;p
jutro 40 mln zł w lotto do wygrania, nie gram w ten szajs, ale coś mnie naszło i puszcze jeden kupon na chybił trafił ???? Kliknij aby rozwinąć... Jak coś to odpal tysiaczka to se coś postawie ;p
928 furman19 Użytkownik Maj 4, 2016 #769 kurs na wiecej korkow na Manchester 9 wisiał, juz by się z zyskiem zamykało.
29,6K perek99 Użytkownik Maj 4, 2016 #770 RPA, 1 liga sts AJAX CAPE TOWN - JOMO COSMOS over 2,5 kurs 1,5 JOMO COSMOS powyżej 1,5 gola kurs 3,4 Kliknij aby rozwinąć...
RPA, 1 liga sts AJAX CAPE TOWN - JOMO COSMOS over 2,5 kurs 1,5 JOMO COSMOS powyżej 1,5 gola kurs 3,4 Kliknij aby rozwinąć...
425 quintana Użytkownik Maj 4, 2016 #771 Co sie dzieje u Monflisa? I ktoś wie też co sie dzieje w meczu PSG w ręczną?
324 avdm20 Użytkownik Maj 4, 2016 #772 Co sie dzieje u Monflisa? I ktoś wie też co sie dzieje w meczu PSG w ręczną? Kliknij aby rozwinąć... problem z oswietleniem u Monfilsa
Co sie dzieje u Monflisa? I ktoś wie też co sie dzieje w meczu PSG w ręczną? Kliknij aby rozwinąć... problem z oswietleniem u Monfilsa
30 adrianoss Użytkownik Maj 4, 2016 #773 Co sie dzieje u Monflisa? I ktoś wie też co sie dzieje w meczu PSG w ręczną? Kliknij aby rozwinąć... Awaria oświetlenia w meczu Monfilsa i przenoszą się na kort nr 3.
Co sie dzieje u Monflisa? I ktoś wie też co sie dzieje w meczu PSG w ręczną? Kliknij aby rozwinąć... Awaria oświetlenia w meczu Monfilsa i przenoszą się na kort nr 3.
141 blind71 Użytkownik Maj 4, 2016 #774 Co sie dzieje u Monflisa? I ktoś wie też co sie dzieje w meczu PSG w ręczną? Kliknij aby rozwinąć... Przenoszą się na kort numer 3
Co sie dzieje u Monflisa? I ktoś wie też co sie dzieje w meczu PSG w ręczną? Kliknij aby rozwinąć... Przenoszą się na kort numer 3
29,6K perek99 Użytkownik Maj 4, 2016 #775 Walia, 2 liga sts Goytre AFC - Ton Pentre over 2,5 kurs 1,66 Macie w Unibet City powyżej 2,5 kartki kurs 1,8
Walia, 2 liga sts Goytre AFC - Ton Pentre over 2,5 kurs 1,66 Macie w Unibet City powyżej 2,5 kartki kurs 1,8
17,7K wonderkido Użytkownik Maj 4, 2016 #776 Hyhyhy UEFA zmieniło szybko gola na Fernandinho gdzie w meczu Realu było pokazane że gola zdobył Bale, ciekawie
Hyhyhy UEFA zmieniło szybko gola na Fernandinho gdzie w meczu Realu było pokazane że gola zdobył Bale, ciekawie
2,4K applause Użytkownik Maj 4, 2016 #777 Stosur 2,62 Bet365 to tylko 1 przełamanie, tylko 1-0 tutaj jeszcze się może wszystko wydarzyć, a piękna Carla coś słabo generalnie zaczęła grać od 2 seta
Stosur 2,62 Bet365 to tylko 1 przełamanie, tylko 1-0 tutaj jeszcze się może wszystko wydarzyć, a piękna Carla coś słabo generalnie zaczęła grać od 2 seta
23 pawel384 Użytkownik Maj 4, 2016 #779 a piękna Carla Kliknij aby rozwinąć... to piękna to chyba w cudzysłowiu ????
2,4K applause Użytkownik Maj 4, 2016 #780 to piękna to chyba w cudzysłowiu ???? Kliknij aby rozwinąć... wiele osób na forumku używa stwierdzenia piękna Carla, tak się jakoś przyjęło ???? oczywiście ironicznie :razz:
to piękna to chyba w cudzysłowiu ???? Kliknij aby rozwinąć... wiele osób na forumku używa stwierdzenia piękna Carla, tak się jakoś przyjęło ???? oczywiście ironicznie :razz: