jajczak
Użytkownik
No i fajnieHeimdal - Strindheim 2
Heimdal strzeli 6 gola @ 1.8
bet365
No i fajnieHeimdal - Strindheim 2
Heimdal strzeli 6 gola @ 1.8
bet365
stawiam to ???? takze zastanawiam sie nad overem 4,5 w meczuW Betano kurs 3,50 na kartkę Costy!
Ja zagrałem tylko tą kartkę, tu może być 0:0 a może i być kilkanaście bramek, jakbym miał coś jeszcze grać po wyższym kursie to remis.stawiam to ???? takze zastanawiam sie nad overem 4,5 w meczu
Ja pograłem Over 4.5 @ 2.075 w bet365stawiam to ???? takze zastanawiam sie nad overem 4,5 w meczu
czyli za rok będą faworytem, bo Manchestery, Arsenal i spółka będą grać co 3 dni a oni na luzie bez zmęczeniaNo popatrz na miejsce w lidze i osiągnięcia w pucharach w tym roku ;p
Myślałem że chodziło o over goli a nie kartek. ????Ja pograłem Over 4.5 @ 2.075 w bet365
Tottenham musi wygrać, w razie bramki Chelsea będzie nerwowo, także myślę , że warto
ufffffffffGenoa - Roma powyzej 14.5 RR 1.50 Bet365
Czy ja wiem. Newcastle się chyba utrzyma to był w nich upatrywał niespodzianki :grin:czyli za rok będą faworytem, bo Manchestery, Arsenal i spółka będą grać co 3 dni a oni na luzie bez zmęczenia
???? Kartki, kartki.Myślałem że chodziło o over goli a nie kartek. ????
Goffin to jest ciężki przypadek, grajcie na Francuza bo szykuje się powtórka z pierwszego seta. Belg połamał i zaraz dał się połamać w 1 secie było tak samo. Pouille 3.40 bet365