catalona
Użytkownik
Granada pierwsza 7. RR @ 2.25
Duża presja, szybki mecz, cztery bramki w pierwszej połowie i nie mogą zwalniać. Granada chcąc nie chcąc - musi. Obecnie 3:2 w rzutach rożnych.
ustawka, racja
Granada pierwsza 7. RR @ 2.25
Duża presja, szybki mecz, cztery bramki w pierwszej połowie i nie mogą zwalniać. Granada chcąc nie chcąc - musi. Obecnie 3:2 w rzutach rożnych.
Od 23.00 na Polsat Sport Extra mały maraton plażówki. Wszystkie mecze 1/2 kob i men.
Na 1 półfinał próbuję taki bet:
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-11.html#post5990683
przypomnij sobie jak Barca oddała Depor z 2-0Niezła ustawka w Hiszpanii, myślałem, że tam takie rzeczy sie nie dzieją a tu proszę.
Nic Ci na to nie poradzę. Bywa. Jeżeli masz pecha do typów pobieranych od kogoś to może spróbuj grać własną głową, własne typy i wtedy o pechu czy jakiś czarnych kotach nie będzie raczej mowy ????zagram 3 nastepne bety i 3x minus. Zakład ?
Dokładnie. Najlepsze były obrazki gdy Bartomeu pocieszał kogoś z zarządu Deportivo podczas meczu ????przypomnij sobie jak Barca oddała Depor z 2-0
Nie mam żadnych aluzji w tym momencie. Zamrażam :]Nic Ci na to nie poradzę. Bywa. Jeżeli masz pecha do typów pobieranych od kogoś to może spróbuj grać własną głową, własne typy i wtedy o pechu czy jakiś czarnych kotach nie będzie raczej mowy ????
Jak chcesz to możesz sprawdzić i spróbować taki dubel.
Gram jeszcze takie coś:
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-11.html#post5990761
A nie lepiej czasem wyjść z własną inicjatywą i zagrać coś po swojemu co czujesz, że znasz potrafisz niż tak siedzieć na jednej osobie i później pół dnia płakać i usprawiedliwiać się na tysiąc słów ile to przegrałeś?Tzw. czarne koty ;d mam tak samo!
Mało tego jeszcze były obrazki jak ktorys z pilkarzy depor z Xavim, o ile mnie pamiec nie mylil, rozmawiał w przerwie chybaDokładnie. Najlepsze były obrazki gdy Bartomeu pocieszał kogoś z zarządu Deportivo podczas meczu ????
W tym roku zaś, prawie pewne utrzymania Depor, dało sobie wbić 8 goli i pomogło podnieść morale dla Barcy. Tak to już działa.
Lata temu Ferguson dał się utrzymać dla West Hamu i to na Old Trafford, a w następnym sezonie nie miał większych problemów z kupnem Teveza. Pod koniec sezonu, drużyny które mają klarowną sytuacje, mogą sobie wybierać komu pomóc i na kogo podwójnie się zmobilizować. Choćby z tego powodu, Tottenham nie ma (nawet jakby wygrał mecz z WBA) najmniejszych szans na mistrzostwo, bo Chelsea jest na nich naładowana. Potem mieliby zresztą mecz z Leicester, który by im puścili.Mało tego jeszcze były obrazki jak ktorys z pilkarzy depor z Xavim, o ile mnie pamiec nie mylil, rozmawiał w przerwie chyba
Dobrze ze nie grałem, nie mam nic do Rogera bo za dobre typy tez trzeba pochwalić ale ostatni cos nie trafia ????Nie zebym znowu plakal, ale plazowka znowu slabo.
Cóż, mecz kobiet dalej aktualny
Od stanu 14-12 zaczęli grać jak ofiary losu. Ataki przed siebie, prosto w łapy Andre. Posypali się kompletnie, a drugi set oddali bez walki.