>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [20]

Status
Zamknięty.
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
ok to albo płynę z wszystkimi plażowiczami albo na delikatny plus dziś

Ludwig/Walkenhorst @1.72

e: świetnie zaczęły... 4-8... wiedziałem żeby poczekac po 1 secie będzie lepszy kurs, ale narazie wyglądają słabo...

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
hahah to jest żart u żenada co zagrały w 1 secie... 21-7 , plażówki mi się zachciało... nie ma opcji żeby się ogarnęły

Julianna/Lima 2 set @1.5 ALL IN

żal i żenada co grają Niemki... typ na ogromny ⛔

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
hahah to jest żart u żenada co zagrały w 1 secie... 21-7 , plażówki mi się zachciało... nie ma opcji żeby się ogarnęły

zebys sie nie zdziwil jak sie sytuacja nagle odwroci ????

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik

Jak się ma twój all in? ????

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Teraz kazdy madry, a jak przegrywaly to cisza, tacy madrzy jestescie... Wystarczylo popatrzec chwile na mecz, 0 przyjecia, w pewnym momencie bylo w 2 secie 2-7

3 set to samo, przyjecie żenada
Sam sadzilem ze dostana szybkie 2-0 po tym pierwszym secie, plazowka dziś to typowa loteria wszystko na odwrot mam tylko nadzieje ze nie grales mocnego all in. Pozdrawiam ;)

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Agatha/Barbra po 1.08 ⛔ i Ludwig/Walkenhorst po 1.72⛔ ... Koniec z plazowka, bez sensu topic tam dalej hajs

Verno po 1tys poszlo w kazda strone i oczywiscie 2x ⛔ :;/:

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
ładujcie kasę w miami. Widac mobilizację u nich, zaczęli grać szczelnie w obronie i co najważniejsze zaczęli trafiać w ataku. Kurs będzie coś koło 2 na bet365. Najwyżej mnie zlinczujecie po meczu, ale moim zdaniem Heats nie odpuszczą. Spieszcie się

✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom