verno
Znawca - Hokej
Przypominam nocka ???? http://forum.bukmacherskie.com/f274/nhl-2015-2016-stanley-cup-po-132013-3.html
aktualnie leży u nich przyjęcie.ok to albo płynę z wszystkimi plażowiczami albo na delikatny plus dziś
Ludwig/Walkenhorst @1.72
Warto spojrzeć na Grace Min dzisiaj.
zebys sie nie zdziwil jak sie sytuacja nagle odwroci ????hahah to jest żart u żenada co zagrały w 1 secie... 21-7 , plażówki mi się zachciało... nie ma opcji żeby się ogarnęły
Julianna/Lima 2 set @1.5 ALL IN
żal i żenada co grają Niemki... typ na ogromny
Jak się ma twój all in? ????hahah to jest żart u żenada co zagrały w 1 secie... 21-7 , plażówki mi się zachciało... nie ma opcji żeby się ogarnęły
Julianna/Lima 2 set @1.5 ALL IN
żal i żenada co grają Niemki... typ na ogromny
Teraz kazdy madry, a jak przegrywaly to cisza, tacy madrzy jestescie... Wystarczylo popatrzec chwile na mecz, 0 przyjecia, w pewnym momencie bylo w 2 secie 2-7Jak się ma twój all in? ????
Anwil + Linz + Kyrios + Kolba @3,44 Bet365
Wkurzyłem się
Sam sadzilem ze dostana szybkie 2-0 po tym pierwszym secie, plazowka dziś to typowa loteria wszystko na odwrot mam tylko nadzieje ze nie grales mocnego all in. PozdrawiamTeraz kazdy madry, a jak przegrywaly to cisza, tacy madrzy jestescie... Wystarczylo popatrzec chwile na mecz, 0 przyjecia, w pewnym momencie bylo w 2 secie 2-7
3 set to samo, przyjecie żenada
Indiana 2.90 i ja idę spać Dobranoc panowie
Under 192.5 Szarlot - Majami @1,90 bet265
Stawiam jeden hotel eurobiznesu.