>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [20]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
ale patologiczny turniej ... te czeszki slabsze jeszcze jak te brazolki teraz 6-4...6-8

e; bez komantarza nie wiem co by sie musialo dziac zeby to sie odwrocilo... nie ogarniam niektorych tematow w tym turnieju totalnie.

patologia wieksza od mniejszej haha 6-4...7-12 w pizdzie sie to nie miesci !

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
ale patologiczny turniej ... te czeszki slabsze jeszcze jak te brazolki teraz 6-4...6-8

e; bez komantarza nie wiem co by sie musialo dziac zeby to sie odwrocilo... nie ogarniam niektorych tematow w tym turnieju totalnie.
Na pewno nie słabsze, mówiłem, może być ciężko po długiej przerwie, jeszcze nie ta forma. Chociaż za ten 1 set to należy się solidny zjeb.

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
A teraz coś innego ????
SV Kapfenberg v Wiener Neustadt (Czas następnego gola) 4. gol przed 70:00 @ 1.50 LIVE

Goście grają w 10, statystyczna przewaga w strzałach i posiadaniu gospodarzy. Ostanio Kapfenberg wygrał 1-3 na wyjeździe. Strzelając w II Połowie w 46&#39;
i 61&#39;

P 1,8K

patced

Użytkownik
Na pewno nie słabsze, mówiłem, może być ciężko po długiej przerwie, jeszcze nie ta forma. Chociaż za ten 1 set to należy się solidny zjeb.
prosze cie o przyjeciu to pojecia nie maja zadnego wlasnie dostaly runa 6 pkt ;)

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Granollers @2,75 Bet365

Drewniak trafiał wszystko w tiebreaku, nie ma opcji żeby to powtórzył do tego warto grać gemy Marcela - lokaty ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
:siata:
Nova KBM Branik - Calcit Kamnik
Calcit Kamnik @3.50
bet365 10j

Calcit przegrało 1seta 20:25..wyrównane są to ekipy i kurs za wysoki.One tutaj mocno powalczą o wygraną jeszcze.Za drobne do gry

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Tej Kvapilova średnio kojarzę, ale Kolocova to nakrywa kazda czapką. Powiedz mi która zawodniczka ma o przyjęciu pojęcie? Larrisa, Ross, Ludwig, Marta, Agatha i Baśka. To chyba tyle.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Niemcy, 3 liga sts

SV Wehen - Preußen Münster

SV Wehen powyżej 1,5 gola kurs 3,5

goście o nic nie grają już a gospodarze walka o życie (utrzymanie)

może będą coś fiksować ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom