>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [20]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Siatkówka plażowa o 17:10

Binstock/Schachter vs Ricardo/Allison 1 @ 1.83 Bet365

Brazylijczycy słabo wyglądają. Ricardo od początku sezonu zagubiony i tutaj wygląda to jeszcze gorzej. Pierwszy turniej dla tej par. Młodszy też nie ma zgrania. Masa błędów, masa niedokładności. Kanadyjczycy to solidny team i patrząc na wczorajszą grę Kanarkow osobiście gram przeciwko nim
Bedac obiektywny bardzo slaby typ, mnostwo prostych bledow , zwlaszcza przy zagrywce

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa o 17:10

Binstock/Schachter vs Ricardo/Allison 1 @ 1.83 Bet365

Brazylijczycy słabo wyglądają. Ricardo od początku sezonu zagubiony i tutaj wygląda to jeszcze gorzej. Pierwszy turniej dla tej par. Młodszy też nie ma zgrania. Masa błędów, masa niedokładności. Kanadyjczycy to solidny team i patrząc na wczorajszą grę Kanarkow osobiście gram przeciwko nim
⛔⛔⛔

Obie pary siebie warte. Brazylijczycy dostaną jakiś solidnych rywali to odpadną, a grę Kanady lepiej przemilczeć.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Kurde Roger, a dostałem właśnie bonus od bet365 i zagralem za niego to hehe
Ale nie mam Ci za złe bo nie raz dałeś mi zarobić

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ward może wygrać z Halysem, a kurs jest niezły. Ten amerykański piasek jest dobry dla mocno serwujących. Ograł wcześniej baselinera Michona i to dobry znak.

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
1/10j Tipsa Win 4,0 Bet365 ⛔ jednak jeszcze nie ta forma..

W tym meczu masa przelamań, Tipsa może spokojnie to ogarnąć.
Jaka forma, o czym my tu mówimy, to jest wrak tenisisty, przegrać z jakimś miejscowym amatorem to trzeba się postarać, zresztą powinien już odpaść w poprzedniej rundzie, ale rywal mu załatwił wygraną. Jedyne co mu zostało to kręcić wałki w challengerach, kto wie, może dzisiaj był jeden z nich :razz:

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
(0-0) - Powyżej 0.5 FC Schaffhausen v Lausanne Sports
(1. połowa - Alternatywna azjatycka suma goli) 1.7⛔ bet365

(0-0) - Powyżej 0.5,1.0 Hauenstein v SV Elversberg II
(1. połowa - Azjatycka suma goli) 1.82⛔ bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom