kopytko1337
Forum VIP
hahaha suarez rozwalił z koszulką ???? Chciałbym zobaczyć miny ludzi co postawili tą żółtą ????
Mina miesiąca dosłownie i w przenosni ????hahaha suarez rozwalił z koszulką ???? Chciałbym zobaczyć miny ludzi co postawili tą żółtą ????
Jak dla mnie buki sobie strzeliły w kolano tym kursem na 2 bramki Suareza. Oczywiście też pobrane ;-)dzeki suarez @2.20 siedzi
Spokojnie, odrobily kartka ????Jak dla mnie buki sobie strzeliły w kolano tym kursem na 2 bramki Suareza. Oczywiście też pobrane ;-)
no szkoda ze tak nie zrobilnajgorsze, że Suarez małą dziewczynkę zrobił w ch... i koszulki nie zdjął jak obiecał...
przecież nie zrobił, obiecał tylko pokazać koszulkę w telewizjinajgorsze, że Suarez małą dziewczynkę zrobił w ch... i koszulki nie zdjął jak obiecał...
weź sobie z paintbetaPotrzeba mi screen z wygraną jakiegoś kuponu, najlepiej mała stawka spora wygrana poratuje ktoś, potrzebne aby utrzeć komuś nosa nie dla skarbówki
Kogo to obchodzi? MSN podzieliło się golami i miliony dzieciaków będzie w poniedziałek zadowolonych. To jest najważniejsze.Co tez sedzia odgwizduje za karne...?! Przeciez to jest smieszne ????
w meczu Asante Kotoko o1.5@ 2 Bet365
Barcelona - Gijon powyzej 6 roznych @1.61 Bet365
Mysle ze spokojnie do grania , 20min na 2 rozne ????