1,2K kopytko1337 Forum VIP Kwiecień 23, 2016 #1061 hahaha suarez rozwalił z koszulką ???? Chciałbym zobaczyć miny ludzi co postawili tą żółtą ????
1,1M verno Znawca - Hokej Kwiecień 23, 2016 #1062 hahaha suarez rozwalił z koszulką ???? Chciałbym zobaczyć miny ludzi co postawili tą żółtą ???? Kliknij aby rozwinąć... Mina miesiąca dosłownie i w przenosni ????
hahaha suarez rozwalił z koszulką ???? Chciałbym zobaczyć miny ludzi co postawili tą żółtą ???? Kliknij aby rozwinąć... Mina miesiąca dosłownie i w przenosni ????
806 coreq93 Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1064 Godoy Cruz A.T. San Martin de San Juan 2.45 over 0.5 do połowy
265 jarrus Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1065 dzeki suarez @2.20 siedzi Kliknij aby rozwinąć... Jak dla mnie buki sobie strzeliły w kolano tym kursem na 2 bramki Suareza. Oczywiście też pobrane ;-)
dzeki suarez @2.20 siedzi Kliknij aby rozwinąć... Jak dla mnie buki sobie strzeliły w kolano tym kursem na 2 bramki Suareza. Oczywiście też pobrane ;-)
1,1M verno Znawca - Hokej Kwiecień 23, 2016 #1067 Jak dla mnie buki sobie strzeliły w kolano tym kursem na 2 bramki Suareza. Oczywiście też pobrane ;-) Kliknij aby rozwinąć... Spokojnie, odrobily kartka ????
Jak dla mnie buki sobie strzeliły w kolano tym kursem na 2 bramki Suareza. Oczywiście też pobrane ;-) Kliknij aby rozwinąć... Spokojnie, odrobily kartka ????
1,2K nevener Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1068 Wampir kąsa, 1 ze spalonego, 2 z karnych ale ważne, że zrobił co trzeba
29,6K perek99 Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1070 najgorsze, że Suarez małą dziewczynkę zrobił w ch... i koszulki nie zdjął jak obiecał...
266 adam92 Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1071 najgorsze, że Suarez małą dziewczynkę zrobił w ch... i koszulki nie zdjął jak obiecał... Kliknij aby rozwinąć... no szkoda ze tak nie zrobil
najgorsze, że Suarez małą dziewczynkę zrobił w ch... i koszulki nie zdjął jak obiecał... Kliknij aby rozwinąć... no szkoda ze tak nie zrobil
1,2K nevener Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1072 najgorsze, że Suarez małą dziewczynkę zrobił w ch... i koszulki nie zdjął jak obiecał... Kliknij aby rozwinąć... przecież nie zrobił, obiecał tylko pokazać koszulkę w telewizji
najgorsze, że Suarez małą dziewczynkę zrobił w ch... i koszulki nie zdjął jak obiecał... Kliknij aby rozwinąć... przecież nie zrobił, obiecał tylko pokazać koszulkę w telewizji
773 maestro12 Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1073 Potrzeba mi screen z wygraną jakiegoś kuponu, najlepiej mała stawka spora wygrana poratuje ktoś, potrzebne aby utrzeć komuś nosa nie dla skarbówki
Potrzeba mi screen z wygraną jakiegoś kuponu, najlepiej mała stawka spora wygrana poratuje ktoś, potrzebne aby utrzeć komuś nosa nie dla skarbówki
1,2K nevener Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1074 Potrzeba mi screen z wygraną jakiegoś kuponu, najlepiej mała stawka spora wygrana poratuje ktoś, potrzebne aby utrzeć komuś nosa nie dla skarbówki Kliknij aby rozwinąć... weź sobie z paintbeta
Potrzeba mi screen z wygraną jakiegoś kuponu, najlepiej mała stawka spora wygrana poratuje ktoś, potrzebne aby utrzeć komuś nosa nie dla skarbówki Kliknij aby rozwinąć... weź sobie z paintbeta
2,8K calanau Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1075 Co tez sedzia odgwizduje za karne...?! Przeciez to jest smieszne ????
4,6K kuchcik Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1077 Co tez sedzia odgwizduje za karne...?! Przeciez to jest smieszne ???? Kliknij aby rozwinąć... Kogo to obchodzi? MSN podzieliło się golami i miliony dzieciaków będzie w poniedziałek zadowolonych. To jest najważniejsze. Na miejscu tych przekręconych zespołów to schodziłbym z boiska. Po diabła grać te mecze? Kar też by ogromnych za to nie zbierali. Tak, teraz widać 6-0, ale wszystko zaczęło się już od drugiego gola ze spalonego, gdy Barca nie mogła przełamać Cuellara.
Co tez sedzia odgwizduje za karne...?! Przeciez to jest smieszne ???? Kliknij aby rozwinąć... Kogo to obchodzi? MSN podzieliło się golami i miliony dzieciaków będzie w poniedziałek zadowolonych. To jest najważniejsze. Na miejscu tych przekręconych zespołów to schodziłbym z boiska. Po diabła grać te mecze? Kar też by ogromnych za to nie zbierali. Tak, teraz widać 6-0, ale wszystko zaczęło się już od drugiego gola ze spalonego, gdy Barca nie mogła przełamać Cuellara.
704 catalona Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1078 w meczu Asante Kotoko o1.5@ 2 Bet365 Kliknij aby rozwinąć...
603,3K larkspur Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1079 Barcelona - Gijon powyzej 6 roznych @1.61 Bet365 Mysle ze spokojnie do grania , 20min na 2 rozne ???? Kliknij aby rozwinąć... easy !!! :grin:
Barcelona - Gijon powyzej 6 roznych @1.61 Bet365 Mysle ze spokojnie do grania , 20min na 2 rozne ???? Kliknij aby rozwinąć... easy !!! :grin:
603,3K larkspur Użytkownik Kwiecień 23, 2016 #1080 Inter - Udinese powyzej 18 roznych @1.72 Bet365 Lekkie ryzyko ale poki gol nie padnie to beda cisnac edit..niestety gol padl ale walczymy o te 2 rogi ????
Inter - Udinese powyzej 18 roznych @1.72 Bet365 Lekkie ryzyko ale poki gol nie padnie to beda cisnac edit..niestety gol padl ale walczymy o te 2 rogi ????