671 daavid5 Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #41 ale dzisiaj niespodzianek w tenisie, zaraz leci Almagro jeszcze ???? Kliknij aby rozwinąć... Almagro już od dawna jest cieniem samego siebie.
ale dzisiaj niespodzianek w tenisie, zaraz leci Almagro jeszcze ???? Kliknij aby rozwinąć... Almagro już od dawna jest cieniem samego siebie.
2,4K applause Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #42 Almagro już od dawna jest cieniem samego siebie. Kliknij aby rozwinąć... wiadomka, w normalnej formie to by zjechał Ruska 2-0 ale i tak nie wypada tak przegrywać tym bardziej że gra u siebie i na ziemnej Czemu na Copila było 3,00 na Pre? :O
Almagro już od dawna jest cieniem samego siebie. Kliknij aby rozwinąć... wiadomka, w normalnej formie to by zjechał Ruska 2-0 ale i tak nie wypada tak przegrywać tym bardziej że gra u siebie i na ziemnej Czemu na Copila było 3,00 na Pre? :O
704 catalona Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #43 W meczach Iasi i Giresunspor over 0.5 HT Bet365 //e; kicha
12,8K ted Forum VIP Kwiecień 18, 2016 #44 Czemu na Copila było 3,00 na Pre? :O Kliknij aby rozwinąć... A ile miało być ???? ?
2,4K applause Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #45 A ile miało być ???? ? Kliknij aby rozwinąć... no ja bym tu wystawił 2,50 jeśli nie mniej, przecież gra z dzumhurem
A ile miało być ???? ? Kliknij aby rozwinąć... no ja bym tu wystawił 2,50 jeśli nie mniej, przecież gra z dzumhurem
77 kubuevil Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #46 Dzumhur pierwszy set tak łatwo a teraz nawet nie wiadomo czy mecz wygra...
425 quintana Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #47 no ja bym tu wystawił 2,50 jeśli nie mniej, przecież gra z dzumhurem Kliknij aby rozwinąć... Który ostatnio jest w niezłej formie
no ja bym tu wystawił 2,50 jeśli nie mniej, przecież gra z dzumhurem Kliknij aby rozwinąć... Który ostatnio jest w niezłej formie
425 quintana Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #48 Dzumhur pierwszy set tak łatwo a teraz nawet nie wiadomo czy mecz wygra... Kliknij aby rozwinąć... no i nie wiem czy go zamykać czy nie :;/:
Dzumhur pierwszy set tak łatwo a teraz nawet nie wiadomo czy mecz wygra... Kliknij aby rozwinąć... no i nie wiem czy go zamykać czy nie :;/:
2,1K szymon1989 Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #49 Jakbym miał kogoś teraz ruszać to Copila. Jak utrzyma ten poziom to ma spore szanse to ogarnąć bo Dzumbur stanął.
Jakbym miał kogoś teraz ruszać to Copila. Jak utrzyma ten poziom to ma spore szanse to ogarnąć bo Dzumbur stanął.
77 kubuevil Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #50 no i nie wiem czy go zamykać czy nie :;/: Kliknij aby rozwinąć... Mi też kończy kupon :/ dla mnie oddał 2 set Copilowi bo już miał break'a nawet. Ja nie zamykam licze że ogarnie
no i nie wiem czy go zamykać czy nie :;/: Kliknij aby rozwinąć... Mi też kończy kupon :/ dla mnie oddał 2 set Copilowi bo już miał break'a nawet. Ja nie zamykam licze że ogarnie
425 quintana Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #52 Mi też kończy kupon :/ dla mnie oddał 2 set Copilowi bo już miał break'a nawet. Ja nie zamykam licze że ogarnie Kliknij aby rozwinąć... chyba ogarnął, ale aby nie oddał jak w poprzednim Oj chyba będzie krecz
Mi też kończy kupon :/ dla mnie oddał 2 set Copilowi bo już miał break'a nawet. Ja nie zamykam licze że ogarnie Kliknij aby rozwinąć... chyba ogarnął, ale aby nie oddał jak w poprzednim Oj chyba będzie krecz
985 josekubinho Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #53 Zamkyjacie jak macie zysk Dzumhur kontuzja nie wiadomo czy nie bedzie kreczowal albo dogra na pol gwizdka
Zamkyjacie jak macie zysk Dzumhur kontuzja nie wiadomo czy nie bedzie kreczowal albo dogra na pol gwizdka
101 a150pl Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #54 Krecz wysoce prawdopodobny bo ledwo stał e: swoją drogą Copil się nie popisał, przeciwnik leży a ten wywala w aut ????
Krecz wysoce prawdopodobny bo ledwo stał e: swoją drogą Copil się nie popisał, przeciwnik leży a ten wywala w aut ????
425 quintana Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #55 Krecz wysoce prawdopodobny bo ledwo stał e: swoją drogą Copil się nie popisał, przeciwnik leży a ten wywala w aut ???? Kliknij aby rozwinąć... Fair play, to sie ceni Otworzyli by chociaż nooo, co im szkodzi w tym momencie
Krecz wysoce prawdopodobny bo ledwo stał e: swoją drogą Copil się nie popisał, przeciwnik leży a ten wywala w aut ???? Kliknij aby rozwinąć... Fair play, to sie ceni Otworzyli by chociaż nooo, co im szkodzi w tym momencie
985 josekubinho Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #56 Dzumhur mial problemy postawic ciezar ciala na tej nodze, wygiela mu sie dosyc mocno wygladalo to na powazniejszy uraz kolana
Dzumhur mial problemy postawic ciezar ciala na tej nodze, wygiela mu sie dosyc mocno wygladalo to na powazniejszy uraz kolana
425 quintana Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #57 Dzumhur mial problemy postawic ciezar ciala na tej nodze, wygiela mu sie dosyc mocno wygladalo to na powazniejszy uraz kolana Kliknij aby rozwinąć... ale kreczu na ten moment raczej nie będzie
Dzumhur mial problemy postawic ciezar ciala na tej nodze, wygiela mu sie dosyc mocno wygladalo to na powazniejszy uraz kolana Kliknij aby rozwinąć... ale kreczu na ten moment raczej nie będzie
985 josekubinho Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #58 siatkowka: Crvena Zvezda -2,5 seta @ 2,20 Crvena Zvezda -2,5 pkt 1 set @ 1.83
77 kubuevil Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #59 Jak w totolotku licza krecz jak kreczuje zawodnik na ktorego sie zagralo? Dawno tam nie gralem, dzis puscilem kupon i jest m.in Dzumhur?
Jak w totolotku licza krecz jak kreczuje zawodnik na ktorego sie zagralo? Dawno tam nie gralem, dzis puscilem kupon i jest m.in Dzumhur?
30 adrianoss Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #60 Jak w totolotku licza krecz jak kreczuje zawodnik na ktorego sie zagralo? Dawno tam nie gralem, dzis puscilem kupon i jest m.in Dzumhur? Kliknij aby rozwinąć... Żadnego kreczu nie będzie.
Jak w totolotku licza krecz jak kreczuje zawodnik na ktorego sie zagralo? Dawno tam nie gralem, dzis puscilem kupon i jest m.in Dzumhur? Kliknij aby rozwinąć... Żadnego kreczu nie będzie.