daavid5
Użytkownik
Almagro już od dawna jest cieniem samego siebie.ale dzisiaj niespodzianek w tenisie, zaraz leci Almagro jeszcze ????
Almagro już od dawna jest cieniem samego siebie.ale dzisiaj niespodzianek w tenisie, zaraz leci Almagro jeszcze ????
wiadomka, w normalnej formie to by zjechał Ruska 2-0 ale i tak nie wypada tak przegrywać tym bardziej że gra u siebie i na ziemnejAlmagro już od dawna jest cieniem samego siebie.
A ile miało być ???? ?Czemu na Copila było 3,00 na Pre? :O
no ja bym tu wystawił 2,50 jeśli nie mniej, przecież gra z dzumhuremA ile miało być ???? ?
Który ostatnio jest w niezłej formieno ja bym tu wystawił 2,50 jeśli nie mniej, przecież gra z dzumhurem
no i nie wiem czy go zamykać czy nie :;/:Dzumhur pierwszy set tak łatwo a teraz nawet nie wiadomo czy mecz wygra...
Mi też kończy kupon :/ dla mnie oddał 2 set Copilowi bo już miał break'a nawet. Ja nie zamykam licze że ogarnieno i nie wiem czy go zamykać czy nie :;/:
chyba ogarnął, ale aby nie oddał jak w poprzednimMi też kończy kupon :/ dla mnie oddał 2 set Copilowi bo już miał break'a nawet. Ja nie zamykam licze że ogarnie
Fair play, to sie ceniKrecz wysoce prawdopodobny bo ledwo stał
e: swoją drogą Copil się nie popisał, przeciwnik leży a ten wywala w aut ????
ale kreczu na ten moment raczej nie będzieDzumhur mial problemy postawic ciezar ciala na tej nodze, wygiela mu sie dosyc mocno wygladalo to na powazniejszy uraz kolana
Żadnego kreczu nie będzie.Jak w totolotku licza krecz jak kreczuje zawodnik na ktorego sie zagralo? Dawno tam nie gralem, dzis puscilem kupon i jest m.in Dzumhur?