>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [19]

Status
Zamknięty.
A 97

analyst

Użytkownik
Mathieu co zrobił w końcówce seta to jest łagier na Syberii. Po co tacy amatorzy w ogóle grają... Albot 2 set kurs 2,05 pewniak pewniaków niczym Amber Gold. Polecam, psychicznie już się nie podniesie po prostu.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Mathieu co zrobił w końcówce seta to jest łagier na Syberii. Po co tacy amatorzy w ogóle grają... Albot 2 set kurs 2,05 pewniak pewniaków niczym Amber Gold. Polecam, psychicznie już się nie podniesie po prostu.
no no Radu Albot lokata piękna, już 4.5

weźcie sie nie ośmieszajcie tymi lokatami itd. bo to aż kłuje w oczy

Khachanov 2 set po 1.7 VAMOS

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ale De Bakker to jest dziad... wszystkie swoje serwisowe bezproblemowo, przy serwisie rywala mocno naciskał, były okazje, a jak doszło do tb to punktu nie potrafi wygrać przy serwsisie, DNO.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
nie ogarnie bo Ruskiemu wszystko dzisiaj wchodzi.
Rusek przelamal 6;5 30;0 przy swoim zeby p

Rusek przelamal 6;5 30;0 przy swoim zeby p[rzegrac do 30 ???? D jak przegra TB to bd dla mnie fra&#39;nkfurterkiem ????

strzala 377

strzala

Użytkownik
Tylko 1.9 na Robertsona :eek: ? Spodziewałem się koło 2.75 - 3.25 .. Przecież 3-6 to TRAGICZNY rezultat... Myślicie, że Robbo włączy swój najlepszy snooker i jeszcze to wyciągnie? Sporo pecha, szczególnie w dwóch ostatnich frejmach miał... Pierwsza minisesja zadecyduje de facto o wszystkim, musi wygrać 4-0, w najgorszym razie 3-1... Każdy inny wynik będzie zakończeniem meczu, bo powrotu z 5-8 to ja nie kupuje...

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Ja zlapalem przy 6:5 dla ruska na 5.0 i teraz sobie skontrowalem zeby w razie przegranej odzyskac to co postawilem a jak wygra to wygram ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom