no no Radu Albot lokata piękna, już 4.5Mathieu co zrobił w końcówce seta to jest łagier na Syberii. Po co tacy amatorzy w ogóle grają... Albot 2 set kurs 2,05 pewniak pewniaków niczym Amber Gold. Polecam, psychicznie już się nie podniesie po prostu.
Souza @1.5 - pomyłka w kursie, czy inny typ po @1,16 chciałeś podać?Leci trebel z tenisa:
Ivanovic @ 1.50
Suarez Navarro @ 1.20
Joao Souza @ 1.16
@ 2.10 Bet365
to inny Souza- Brazylijczyk w turnieju u siebieSouza @1.5 - pomyłka w kursie, czy inny typ po @1,16 chciałeś podać?
nie ogarnie bo Ruskiemu wszystko dzisiaj wchodzi.Powinien się ogarnąć.
Bautista R. 3,25 win sts
Haha nie mogę, przy serwisie meczowym oceniać typ podany zdecydowanie wcześniej :-D Do tego ruski jeszcze nie doserwowałnie ogarnie bo Ruskiemu wszystko dzisiaj wchodzi.
Rusek przelamal 6;5 30;0 przy swoim zeby pnie ogarnie bo Ruskiemu wszystko dzisiaj wchodzi.
ja nie oceniam typu tenisowego. Ot dopiero tutaj wszedłem. Zresztą, może i ogarnie.Haha nie mogę, przy serwisie meczowym oceniać typ podany zdecydowanie wcześniej :-D Do tego ruski jeszcze nie doserwował
ja stawiałem za dużo mniej. Jak ktoś złapał za ponad 3.00 albo wiecej to radzę zastanowić się nad zamknięciem/kontrowaniem.Ugral seta ???? teraz z gorki troche obstawilem na kursie @5 jak przelamal rusek