kamillo91
Użytkownik
VOLYN LUTSK U19 v PFK OLEKSANDRIA U19, over 5,5, kurs 2.10, piłka nożna, bet 365
Cala gra polega na przebiciu pilki na pole przeciwnika. Nie mozna tutaj odpowiedziec tak/nie. Wszystko zalezy od rodzaju zagrania, od rotacji, od sily, od danego kata. Dochodzi zmeczenie, koncentracja.. Uwierz mi, Djokovicowi tez zdarza sie seria trafiania w siatke. Nie ma reguly. Jak masz w miare wolna pilke i jestes na miejscu to samo przebicie nie jest problemem, ale przeciez chodzi o to, aby jak najbardziej utrudnic zagranie przeciwnikowi wiec nie przebijasz tej pilki dla samego przebicia tylko sam starasz sie mozliwie trudno zagrac.może mi ktoś odpowie na pytanie ?? czy przebicie piłki tenisowej tak będąc za linią końcową żeby trafiła w kort lub nawet przeleciała nad taśmą jest aż tak bardzo trudnym zagraniem z tenisie ziemnym? bo spoglądam na mecz gdzie typ na 4 uderzenia 3 wali prostą piłke w siatke i sie tak zastanawiam
ktory meczale to nie jest nawet seria ten gośc w pierwszym secie trafil w siatke już 20 razy ???? piłka wolna wprost na niego a ten siata.
a pedałek robi cyrk. pewnie z chłopakiem przyjechał Do MC i ma gdzieś granie
w 93 min zmarnowana "setka" gospodarzyTomsk - Luch Energiya; powyżej 2.5 bramek @ 2.1 Bet365
Jedni walczą o awans z ligi, drudzy o utrzymanie. Nie zdziwi mnie tu jeszcze zwycięstwo Tomska.