>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [18]

Status
Zamknięty.
over-bet 915

over-bet

Użytkownik
zapraszam do zarabiania...
Superleague 1 - Rosja - Kobiety
Neftyanik Avangard - UMMC Ekaterinburg 2 [
Neftyanik Avangard powyżej 67,5] @ 1.83 (bet trzy sześć pięć)
(Grane w pierwszej kwarcie)
Za 10j

Otrzymane punkty reputacji: +7
over-bet 915

over-bet

Użytkownik
do tego...
Włochy U20

Torino - Virtus Padova [
Torino powyżej 59,5] @ 1.83 (bet trzy sześć pięć)
(Grane po pierwszej kwarcie)

Za 10j

i na dzisiaj wystarczy :)

Otrzymane punkty reputacji: +15
over-bet 915

over-bet

Użytkownik
jednak dołożę raz jeszcze :)
Włochy U20

Torino - Virtus Padova [
Torino powyżej 57,5] @ 1.83 (bet trzy sześć pięć)
(Grane w przerwie)

Za 10j

Otrzymane punkty reputacji: +8
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
może mi ktoś odpowie na pytanie ?? czy przebicie piłki tenisowej tak będąc za linią końcową żeby trafiła w kort lub nawet przeleciała nad taśmą jest aż tak bardzo trudnym zagraniem z tenisie ziemnym? bo spoglądam na mecz gdzie typ na 4 uderzenia 3 wali prostą piłke w siatke i sie tak zastanawiam

catalona 704

catalona

Użytkownik
Tomsk - Luch Energiya; powyżej 2.5 bramek @ 2.1 Bet365
Jedni walczą o awans z ligi, drudzy o utrzymanie. Nie zdziwi mnie tu jeszcze zwycięstwo Tomska.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
może mi ktoś odpowie na pytanie ?? czy przebicie piłki tenisowej tak będąc za linią końcową żeby trafiła w kort lub nawet przeleciała nad taśmą jest aż tak bardzo trudnym zagraniem z tenisie ziemnym? bo spoglądam na mecz gdzie typ na 4 uderzenia 3 wali prostą piłke w siatke i sie tak zastanawiam
Cala gra polega na przebiciu pilki na pole przeciwnika. Nie mozna tutaj odpowiedziec tak/nie. Wszystko zalezy od rodzaju zagrania, od rotacji, od sily, od danego kata. Dochodzi zmeczenie, koncentracja.. Uwierz mi, Djokovicowi tez zdarza sie seria trafiania w siatke. Nie ma reguly. Jak masz w miare wolna pilke i jestes na miejscu to samo przebicie nie jest problemem, ale przeciez chodzi o to, aby jak najbardziej utrudnic zagranie przeciwnikowi wiec nie przebijasz tej pilki dla samego przebicia tylko sam starasz sie mozliwie trudno zagrac.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
ale to nie jest nawet seria ten gośc w pierwszym secie trafil w siatke już 20 razy ???? piłka wolna wprost na niego a ten siata.
a pedałek robi cyrk. pewnie z chłopakiem przyjechał Do MC i ma gdzieś granie

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
:grin: ....(?) jak zawsze wie kiedy nadstawić tyłek. dobrze ze dla mie on jest skończony od zeszlego sezonu i meczu a austrii gdzie na bezczela oddal mecz mlodemu melzerowi. poprostu thiem gra na luzie. zero ataku same slajsy. a gdy nie zagra slajsem to siata albo aut. @3 na Struffa pgieło ich

3,25 Struff bet365 ja w to wchodzę

Robson// Proszę pisać grzeczniej oraz poprawnie pisać nazwiska graczy i ogólnie stosować się do regulaminu. W kolejnym razie zostaną wyciągnięte większe konsekwencje. Pzdr

J 7K

juanroman08

Forum VIP
:hokej: CSKA ov 0.5 w 2 tercji / 1.90 bet365 ⛔ / jednak Magnitka na 1:0
Cały czas przeważają i stwarzają sobie więcej klarownych sytuacji, myślę że koniec końców musi wpaść chociaż ta jedna. Kurs już w miarę przyzwoity ale pewność typu oceniałbym na 55% w końcu to finał ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom