josekubinho
Użytkownik
Valencia win @3.2
Kosza rozlicze jutro bo na telefonie jestem
Bet365
Kosza rozlicze jutro bo na telefonie jestem
Bet365
Wchodze dziś w takie spotkanie. Po prostu nie wierze,że Yankees poniosą 3 porażke w starciu z Seattle
NY Yankees - Seattle Mariners
Typ: 1 Kurs: 1.75 Sportingbet
Pique właście zmarnował 100% szansę na gola i remis.Barcelona - Valencia
Remis 2,75 Bet365 3/10
Nie utrzymają tego. To nie jest Atletico. Bronią się czasami zbyt rozpaczliwie.
Siedzi ????Valencia @2.00 bet365. Dla mnie promo.. Pogralem za sporo!
valencia win @2,35 bet365 przeciez barca nic nie pokazuje a 2 bramki valncia juz ma wiec kurs jak nabardziej do stawiania
ewidentnie się posypali. Dzisiaj brakło pomysłu, szczęścia, albo sędziego który by pomógł ????Barcelona 3 przegrane w lidze pod rząd, w tym dwie u siebie liga będzie ciekawsza jak to mawiają.
bardzo słabo to wygląda xdNa wieczór leci taki 4 pak z niższych kursów
CLE Cavaliers @ 1.12 NBA
Reggio Emilia @ 1.26 Kosz Włochy
Barcelona @ 1.14 nożna
Sampdoria (+1.5 gola) @ 1.21 nożna
@ 1.96 Bet365
Fajnie, że do oferty cyfrowego polsatu dodali dwa kanały: Eleven i Eleven Sport. Od czasu do czasu jakiś mecz ligowy będzie można obejrzeć.
Zgadza sie. Z tym, ze szanse mieli. Jak Valencia sie cofnela (bez sensu taktyka) to mieli duzo szans. Jestem niesamowicie ciekaw, kto zostanie mistrzem! Barca ma zadanie najlatwiejsze, wygrac wszystkie mecze do konca i jest ???? Ale stawiam na Real, w takiej formie sa nie do zatrzymania.ewidentnie się posypali. Dzisiaj brakło pomysłu, szczęścia, albo sędziego który by pomógł ????
Dziwna sprawa. Jak z takiej machiny, która wygrywa i niszczy każdego stali się nagle tak przeciętni, że przegrali z kiepską Valencia na Camp Nou ?!ewidentnie się posypali. Dzisiaj brakło pomysłu, szczęścia, albo sędziego który by pomógł ????