>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [18]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
US Creteil - Nimes Typ: remis @ 8.00 w bet365

16-18 HT.
Niewiele z tego co widzę dzisiaj nierozstrzygniętych spotkań w szczypiorniaku, więc spróbuję poszukać remisu we Francji. Do przerwy dość niespodziewanie prowadzi Nimes. Faworyzowane Creteil powinno gonić. Obie ekipy jeśli chodzi o remisy, to czołówka ligi. Gospodarze 4/20, goście 3/20. Co ciekawe ostatnie dwa mecze pomiędzy tymi zespołami zakończyły się właśnie remisami, a pierwszy mecz sezonu 14/15 zakończył się jednobramkowym zwycięstwem Creteil. Zapowiada się wyrównany pojedynek do końca.

Cremona - Varese Typ: Varese @ 2.95 w bet365

41-41 HT.
Cremona bez dwóch Vitaliego i Cusina - póki co męczy się z Varese, które ciągle walczy ambitnie o miejsce w PO. Kurs bardzo zachęca, Varese po pierwszej kwarcie ogarnęło się i zaczęło trafiać. Value.

Widze tutaj chyba post miesiąca :razz:

verti 3,4K

verti

Forum VIP
US Creteil - Nimes Typ: remis @ 8.00 w bet365 ✅ 31-31
16-18 HT.
Niewiele z tego co widzę dzisiaj nierozstrzygniętych spotkań w szczypiorniaku, więc spróbuję poszukać remisu we Francji. Do przerwy dość niespodziewanie prowadzi Nimes. Faworyzowane Creteil powinno gonić. Obie ekipy jeśli chodzi o remisy, to czołówka ligi. Gospodarze 4/20, goście 3/20. Co ciekawe ostatnie dwa mecze pomiędzy tymi zespołami zakończyły się właśnie remisami, a pierwszy mecz sezonu 14/15 zakończył się jednobramkowym zwycięstwem Creteil. Zapowiada się wyrównany pojedynek do końca.
Cremona - Varese Typ: Varese @ 2.95 w bet365 ✅ 70-79
41-41 HT.
Cremona bez dwóch Vitaliego i Cusina - póki co męczy się z Varese, które ciągle walczy ambitnie o miejsce w PO. Kurs bardzo zachęca, Varese po pierwszej kwarcie ogarnęło się i zaczęło trafiać. Value.
Nieskromnie powiem - brawo ja :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +31
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Virtus Pro kurs 4.00 polecam gorąco w całorocznym.
Chciałem to zagrać a przez pomyłkę zagrałem ich wygraną w mapie 3 po @2,05, ma to sens czy zamknąć z lekką stratą?
e : Pojęcia nie mam, nie znam się na tym kompletnie.. kwota zamknięcie cały czas taka sama więc chyba nie. Wróciłem z roboty a akurat to było podane więc lekko zagrałem, pierwszy typ z e sportu w życiu. :-D

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Polacy (VP) znów gonią, ale myślę że 2-3rundy zabraknie, przez połówkę no i przez głowę Byałego, który głośno szczeka,a potem go nie ma.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom