>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [18]

Status
Zamknięty.
verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Over 22,5 gemów do gry? Jak sądzicie?

Kurde, żałuję, że nie mogłem oglądać wcześniejszych meczów w Monte Carlo.
Tez o tym myslalem nawet jesli 2;0 sie ksonczy dla kogos to i tak uwazam ze jakis TB bedzie ale Murray 6;2 6;0 a tez sie zapowiadalo na wiecej gemow wiec moze byc roznie

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Daj spokój Verno, ja zagrałem over 0,5 TB w meczu Rao z Murrayem XD.
Liczę, że w meczu Nadal - Wawrinka będzie większy opór i ruszę chyba to o22,5 albo pomyślę o jakieś linii +1 wyżej, bo nie wykluczam trzysetówki patrząc na potencjał obu zawodników.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Szlag by to trafił, taki mecz a tu się trzeba do roboty zaraz zbierać.. proszę nie usuwać, zaraz dodam typ tylko niech kursy odblokują na unibecie.
Stan - Rafa over 23,5 @2,12 unibet. Do zrobienia w dwóch setach nawet.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Over 22,5 gemów do gry? Jak sądzicie?

Kurde, żałuję, że nie mogłem oglądać wcześniejszych meczów w Monte Carlo.
Thiem ogolnie troche przegral chyba w glowie ten mecz, bo tam chyba z 10 jak nie wiecej BP bylo, fakt ze 60-70% to po prostu dobrze zagrane przez Nadala, ale byly BP gdzie Dominicowi zadrżała reka. Z drugiej strony Stan, obraz nedzy i rozpaczy na IW i Miami. Jednak idzie RL i trzeba obronic 2k punktow, wiec pewnie Szwajcar wszystko co najlepsze pokaze nam w maju, a ze maj sie zbliza to i forma tez. Walka bedzie bez watpienia, nie wyobrazam sobie wyniku jak u Raonica z Murrayem. Tam byla taka sytuacja ze obaj sa po prostu w sredniej formie na tej nawierzchni i taki wynik nie dziwi, bo ten mecz mial prawo pojsc w taka strone.

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
:siata:
Dinamo Bukareszt W - Targu Mures W
Targu Mures @2.20
bet365 10j

Witajcie.
Spotkanie o 5 miejsce w lidze Rumuńskiej..Targu w tym sezonie potrafił dwa razy pokonać Dinamo ????
Zagrane przy 12:8 dla Targu 1 secie ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Rogerio Dutra da Silva @ 3,9
Uni
Dutra nie odpuszcza, widzę, że mu zależy. TB przegrał niefortunnie po swoich błędach, jest w stanie odwrócić wynik meczu.
@up - Tajming ????

coreq93 806

coreq93

Użytkownik
Chwalić kto się wzbogacił na australijskiej live??Piekna koncowka, ja gralem tylko overa roznych, ale moze ktos mial nosa po czerwonej kartce i nastawial jakies overy bramkowe? ????

A 97

analyst

Użytkownik
ale ten Dutra jest żałosny ????
powinien już zejść bo już nic z niego nie będzie, psycha na poziomie gołębia co pokazał 1 gem w 2 secie który odpuścił całkowice. Po co tacy goście grają w ogóle jak jest kompletny brak zaangażowania i foch po przegranym frajersko TB niczym baba ????
1,30 drugi set Zoop pod limit, a co się bede ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Wawrinka 2. set @ 2,00
Uni
Gruby się nie poddaje i czuję, że weźmie tego seta. Przed chwilą wyszedł z 15:40 w niezłym stylu.
Dutra też walka. Zopp przed chwilą miał meczową. Przy jakimś 30:0 dla Dutry w tym gemie poszukam dogrania na set Dutry.
Wawrinka obronił 2 BP i przy wystawce aut ????
Dutra też przycwelował. Zopp praktycznie cały gem na drugim serwisie, miał dwa BP i nie połamał, Boże...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Pavlasek chyba nie ma zamiaru odpuszczać, niestety ????
Kto wie, rzadko kto odpuszcza specjalnie, przegrałby to by pewnie udał się na te kwale. Ja myslalem by go grac, bo Sonego jest słaby ale ten kurs mnie zmylił gdzie na Pavlaska jest wyzszy kurs niz gral z Fucsovicsem..
No i domyślam się że dużo ludzi Włocha pograło właśnie ze względu na te kwale na horyzoncie.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kto wie, rzadko kto odpuszcza specjalnie, przegrałby to by pewnie udał się na te kwale. Ja myslalem by go grac, bo Sonego jest słaby ale ten kurs mnie zmylił gdzie na Pavlaska jest wyzszy kurs niz gral z Fucsovicsem..
No i domyślam się że dużo ludzi Włocha pograło właśnie ze względu na te kwale na horyzoncie.
Niby tak, pograłem trochę zbyt pochopnie, bo na dobrą sprawę w Bukareszcie do wygrania jest jedynie więcej hajsu (bo na półfinał to nie ma co liczyć Pavlasek), tutaj w półfinale Gianessi/Lopez-Perez, więc obaj do łyknięcia.
Pavlasek robi co chce i pozostaje mi się jedynie modlić, żeby Sonego to odwrócił.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom