>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [18]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Co za turniej, Djoko odpada z Veselym, Paire klepie na miękko Murraya, czekam na więcej ???? .

Otwiera się droga do Mastersa dla Rao.
w ewentualnym ćwierćfinale Raonic - Paire faworytem byłby dla mnie Francuz, co znowu przemawia na jego niekorzyść, bo on jako faworyt kiepsko sobie radzi

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
w ewentualnym ćwierćfinale Raonic - Paire faworytem byłby dla mnie Francuz, co znowu przemawia na jego niekorzyść, bo on jako faworyt kiepsko sobie radzi
Wiesz co, nie powiem Ci obiektywnie, bo niestety nie mam okazji oglądać turnieju (a szkoda, bo bardzo lubię Monte Carlo), czas znajdę dopiero bliżej weekendu.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ależ ten Raonic jest słaby, bez przewagi wypracowanej podaniem Dzumhur jedzie z nim jak z amatorem :p Aż chyba pobiorę po @2,35.
Teraz gram set Paire @4 unibet ⛔
No cóż, głowa Paire była uwzględniona w kursie, przegrać z 40:0... :-D

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
serio dalej myslicie, ze Francuz wygra mecz? 3 set to niby nowe rozdanie, ale w 2 secie mial 3-0, 4-2 15-30 przy serwisie Murraya.
Andy przełamał go 2 razy z 40-0 co jest dla mnie czymś niemożliwym.

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Co za turniej, Djoko odpada z Veselym, Paire klepie na miękko Murraya, czekam na więcej ???? .

Otwiera się droga do Mastersa dla Rao.
Nie rozśmieszaj mi nerek, Masters dla Raonica na cegle ? Najpierw musi wygrać z fenomenem turnieju Dzumhurem, później ewentualnie musiałby się uporać prawdopodobnie z Murrayem, i jeżeli zaszedłby tak daleko to odprawiłby go Wawrinka lub Nadal.

Chociaż mam przeczucie, że odpadnie już za chwile z Bośniakiem, oglądam ten mecz i niektóre zagrania czysta poezja.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Ale sie poziom wyrownal na cegle, jakos na hardzie ujemne handicapy czasami wchodzily jak zloto, tutaj same dodatnie i over gemowy.
@Grzybeq
to pokazuje, ze w tenisie goscie z challengerow graja bardzo dobrze, a z lepszymi przegrywaja psycha. Dzumhur pierwszy taki mecz mial z Dima, gdzie mogl wygrac mecz i spuchl, a teraz pokazuje juz dobre opanowanie i gra swietnie.

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Jeżeli Dzumhur wygra to gram go przeciwko Murrayowi/Paire. Przeciwko Paire to wchodze grubo, bo z takim opanowaniem i lekkością zagrań to odprawi tego czajnika w 2 setach. Co gość gra to ręce same się składają do oklasków. Wyj*bał jak filip z konopii na turnieju w Miami, ale co gra teraz to szok.

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Dzumhur jeżeli wygra tego gema to wydaje mi się, że ogarnie Raonica, Paire ogarnia Murraya i w nastepnej rundzie grubo w Dzumhura.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Jezu, Paire jest genialny, swietnie sie oglada ten mecz. Gdyby ten gosc mial glowe do gry i troche wiecej motywacji to mogl by byc w scislym TOPie. Tak czy siak jak przejdzie Murraya to moze zajsc daleko, pamietam go z poczatku sezonu, ogromna zmiana w podejsciu go gry i duzo lepsza forma. Mozna na niego grac spokojnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom