>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [18]

Status
Zamknięty.
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Baughman/Halebian
to biora lokata po 1,50
kudla i harrison juz tutaj wdupili w singlu, harrison jeszcze jakos serwuje, a ten zalosnik kudla to robi co ktorys serwis podwojny, a serwis lota, pewnie 0-2 dostana
juz brejk.. kudla smecz i volley, dobra gra na siatce ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Baughman/Halebian
to biora lokata po 1,50
kudla i harrison juz tutaj wdupili w singlu, harrison jeszcze jakos serwuje, a ten zalosnik kudla to robi co ktorys serwis podwojny, a serwis lota, pewnie 0-2 dostana
juz brejk.. kudla smecz i volley, dobra gra na siatce ????
troche nie w pore ogarnales ???? ogladalem kudle wczoraj oddal singla harrison to samo. mlodzi biora to luzno bo tamci oddaja po prostu na hoy im ten singiel :p ale jak pograles to props
e; 1,66 poszlo na mecz za pol k

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
troche nie w pore ogarnales ???? ogladalem kudle wczoraj oddal singla harrison to samo. mlodzi biora to luzno bo tamci oddaja po prostu na hoy im ten singiel :p ale jak pograles to props
Kudla z Rubinem zagral slabo, ale nie oddal meczu, walczyl w 3 secie, mial MP i zarabal, a potem pato w TB zagral.
Harrison nie wiem, dziwny przebieg.
Oni rzeczywiscie oddaja tego debla, ja po 1,5 zaladowalem tam tych dosc mocno.
0-2 nie gralem
a ty zaladowales po lepszym kursie?
walnales sie, nie ze na hoy im singiel, tylko debel ????

ale sie podlozyli to tyle :grin: kudla walil dwie jedynki na dfa, w ogole daleko mieli ten mecz, szkoda ze tak pozno ogarnalem, bo 1 set byl w miare czysty

Otrzymane punkty reputacji: +4
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
oni nawet jakby zagrali na serio to by z nimi wdupili, oni w debla sa zalosni
sarasota chyba najgorsza nawierzchnia do gry, slisko jak lod, tursunov to sie nawet nie kryl dzisiaj i tez mial daleko mecz po 1 secie, ward tez

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Tiafoe pierwsz set @3,65 spróbuję.
unibet
Na uni kursy poblokowane, nawet nie idzie pograć.. no ale nie połamał, ciekawe z jakim kursem oblokują.

Otrzymane punkty reputacji: +3
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Tiafoe pierwsz set @3,65 spróbuję.
unibet
Na uni kursy poblokowane, nawet nie idzie pograć.. no ale nie połamał, ciekawe z jakim kursem oblokują.
dobry bet, ja mysle, ze na tym gowni.e murzynek go dojedzie, bo on przebija takie loty z krotkiego ruchu. a smyczek lubi troche uderzyc pilke, z gory czy z boku, a na tej nawierzchni to bardzo ciezkie i bedzie siata, aut. kwestia czasu kiedy odda serwis

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Pograłem je na drugiego seta po @4,75, zobaczymy. Ja pobrałem Domingez na seta po 2,25, ale utrzymała podanie i jest tylko @1,73. Myślę, że ogarnie spokojnie, choć jak mówię kurs już w dół, do tego to WTA.. mimo wszstko jakby ktoś chciał to można próbować. Unibet oczywiście.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom