Oglądam to. Pokaz świetnego tenisa z obu stron. Aktualny kurs 5.50 na Muguruze według mnie również jest do grania. Jestem przekonany, że powalczy, bo pechowo trochę przegrała Tie Breaka.Muguruza @2.25 bet365
Przeczucie
bez DET ????lodziaże obecni??
warto dzisiaj pograć DET & PHI
bezpośrednia walka o po
AKO 1.50*1.62
Właśnie po takich TB najczęściej jest się ciężko podnieść tym bardziej, że Wika trzyma poziom. Niemniej oczywiście powodzenia.Oglądam to. Pokaz świetnego tenisa z obu stron. Aktualny kurs 5.50 na Muguruze według mnie również jest do grania. Jestem przekonany, że powalczy, bo pechowo trochę przegrała Tie Breaka.
Sorry, ale o czym Ty mówisz? ???? Dzisiaj jak dla mnie do ukłucia Mavericks po kursie 2.05 i Celtics po 2.55 w bet365. Któryś z tych dwóch wejdzie.lodziaże obecni??
warto dzisiaj pograć DET & PHI
bezpośrednia walka o po
AKO 1.50*1.62
o NHL mówi :!:Sorry, ale o czym Ty mówisz? ???? Dzisiaj jak dla mnie do ukłucia Mavericks po kursie 2.05 i Celtics po 2.55 w bet365. Któryś z tych dwóch wejdzie.
Ta ja rowniez gram singla Lotnikow, co prawda z Kojotami zniszczyli mi tasiemke ze wszytskich spotkan nhl tego dnia ale dam im druga szanse ???? sa lepsi i walcza, Skrzydelka jakos mnei nie przekonuja a szabelki robia takie niespodzianki ze niewiadomo czego sie spodziewac ????bez DET ????
Dzięki! ???? 98:68 także spokojne zwycięstwoTindastoll - Keflavik Typ: Tindastoll wygra różnicą 21 punktów lub więcej @ 3.00 w bet365 98-68
15-5
Będzie szybki pogrom
dlaczego odradzasz Detroit?bez DET ????