Wyjątek potwierdzający regułę? :grin:Jerzyk w 1/2 Wimbledonu :grin::grin::grin:
piekno kobiecego sportu 22-22....22-25 aut w buraki przyjecie i kolejne w buraki. tak czy srak sniade to wygraja bo ruskie mega farca a i sedzina jakas na slupku durnaGalatasaray babki win 2set kurs 1,83 live bet365 przy 5-8
Ruskie okrzyczane i zbite w 1 secie. przyjecia zero
Spróbowałem z Tobą + X @2.62
Kobiety to jednak stan umysłu ???? Dobrze, jednak, że w tv tego nie puszczają. Teraz set do 14 i potem znowu zapomna jak się gra.piekno kobiecego sportu 22-22....22-25 aut w buraki przyjecie i kolejne w buraki. tak czy srak sniade to wygraja bo ruskie mega farca a i sedzina jakas na slupku durna
Galatasaray mecz 1,33 oraz -1,5 po 2,1 bet365 live
Już chciałem zamykać a tu karny heehehheMalewidy - Bhutan
Bhutan DNB @5.00 bet365 1/10
Bhutan lub remis @2.75 bet365 1/10
bawić się a źle nie grają i prowadzą ????
Oglądasz ten mecz, czy tak grasz tylko na przeczucie ?Malediwy - Bhutan
Typ: Malediwy @ 2
bet365
Ja oglądam. Szczerze nie ryzykowałbym bo obie drużyny grają na równi, a nawet goście mieli lepsze akcje na 1:3.Oglądasz ten mecz, czy tak grasz tylko na przeczucie ?
Kolega ogląda, bo postawił przed meczem na Malediwy i pisał mi, że powinni to ogarnąć. Ja się właśnie zastanawiam na pograniem tego.
Tutaj akurat czysto statystycznieOglądasz ten mecz, czy tak grasz tylko na przeczucie ?
Kolega ogląda, bo postawił przed meczem na Malediwy i pisał mi, że powinni to ogarnąć. Ja się właśnie zastanawiam na pograniem tego.
Ogarnęli, ale głupszej drużyny to dawno nie widziałem.Parnu +11,5 @ 1,86
Bet365
Taki handicap to ogarną lajtowo.