>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
M 176

michal93

Użytkownik
David Allen wygra w 5 rnd 2.87 Bet365 na szybko boks elo
Ę: Poddanny w przerwie między 4 a 5 nie wiem jak rozliczą
Rozliczyli jako porażka ale napisałem na czacie i zakład skierowany do reklamacji ,wg mnie powinien być zwrot bo ani nie wygrał w 4 ani 2 5 rundzie więc zwrot byłby rozsądnym wyjściem

nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
Jak tam Kyrgios? Nie boli go nic?
W sumie wolałbym jego w następnej rundzie z Isnerem, bo Bagieta byłby bez większych szans.
Początkowo słabo wszedł w mecz, ale wygląda na to, że z każdym gemem jest coraz lepiej ;)
e/ nic go nie boli, przynajmniej nie okazuje tego. Jedyne co to widać, że walczy z upałem, tak samo jak wszyscy dzisiaj ????

nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
Belucci bral medicala. od 2 gemow serwuje slabo..ogladam i polecam waszej
uwadze
Udało mi się zamknąć zakład jak Belucci po 2 secie podszedł do kukuły podać rękę gdy kreczował ???? Bet365 nieźle zamulił ???? (złapany Kukushkin po @5.00)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ogląda ktoś kukułe? Chociaz smiem watpic czy chociaz seta ugra, jak kazdy go dorzucił do swojej &#39;tasiemki&#39;
Można powiedzieć, że w niektórych bukach ani nie przegrał, ani nie wygrał :grin:

ted // ja niestety zwrot za kukula +1,5set..

za handi to wszędzie zwrot, tak Cie pociesze

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
znów poszukam remisu w ręcznej
BM Benidorm - Ademar Leon Typ: remis @ 6.00 w bet365
42&#39; 19-19
Dwa tygodnie temu w pucharze wynik 29-30. Wyrównana potyczka, tak samo jest teraz. Gospodarze u siebie 30% spotkań zakończonych remisem. Spróbuję.
SZACUN za kolejny remis w ręczną

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Panowie wyjaśni mi kto jak to jest z zakładami under/over w koszykowce na bet365,
Kiedyś pograłem na live under linia pkt weszła reg, czasie ale niestety był remis i w dogrywce linia została złamana,
Dzis pograłem over tyle ze nie live tylko pre linia pkt weszła ale dopiero po dogrywce, a tu widzę ze zakład przegrany.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Pół godziny na drugą bramkę Anglików, wykonalne.
Verti ogromny szacunek za kolejny świetny typ. :spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:

verti 3,4K

verti

Forum VIP
BM Benidorm - Ademar Leon Typ: remis @ 6.00 w bet365 ✅ 26-26
42&#39; 19-19
Dwa tygodnie temu w pucharze wynik 29-30. Wyrównana potyczka, tak samo jest teraz. Gospodarze u siebie 30% spotkań zakończonych remisem. Spróbuję.
26-26 :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +25
gaara88 327

gaara88

Użytkownik
BM Benidorm - Ademar Leon Typ: remis @ 6.00 w bet365 ✅ 26-26

42&#39; 19-19
Nie mam pytan. Kozak ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom