>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Ma ktos info kiedy w Shenzhen zaczna grac? Bo kasa zamrozona na Moriya a w takim tempie to oni szybko tego turnieju nie zakoncza. Wczoraj zaczelo padac ale 2 deble dokonczyly mecze a dzis nic sie nie dzieje...
Ja nie wiem czasem czy oni debli gdzies na hali nie puszczaja. Bo wczoraj rano tez byly deble, a singli nic. Tam caly czas jakos pada, a singli na hali chyba nie chca dac. Ja tak strzelam, bo ostatnio w Guangzhou cos kombinowali z hala, chyba po 1 singlu tam zagrali, a deble pewnie tam tlukli.

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
POLECAM!
???? Rosja Liga - Kobiety U18

SDYUSSHOR Vasileostrovskaya - Voronezh-SKIF [SDYUSSHOR Vasileostrovskaya powyżej 51,5] @ 1.86 (1xbet)
⛔ 46-38
(zakład grany w przerwie przy wyniku 21-24)

za 10j
oraz

???? Rosja Liga - Kobiety U18

SDYUSSHOR Vasileostrovskaya - Voronezh-SKIF [SDYUSSHOR Vasileostrovskaya 3 kwarta powyżej 14,5] @ 1.86 (1xbet)
✅ 3 kwarta 15-5 :-D
(zakład grany w przerwie przy wyniku 21-24)

za 10j
:-D
✅ 8.6j
i czekamy na wypłatę :)

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Fortuna - Hirschmueller 2 1,66 bet365
Fortuna na hardzie w tym roku 1/3. Przeciwnik za to 12 meczy na hali i indoors. Fortuna jest dobry na maczce, na hardzie/hali nie ma pojecia o grze i notuje slabe wyniki. Ten przeciwnik ugral seta z Yankovitsem, gdzie bylo na yanko 1,06 jakis a mecz sie skonczyl 6/7 7/6 7/6.

Mozna dobic 2 set 1,61 bet365

Majchrzak chyba najlepszy okres ma za soba, widzialem 5.00 na tego Meisa, wlasnie wygral z nim seta 7/5.

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Majchrzak chyba najlepszy okres ma za soba, widzialem 5.00 na tego Meisa, wlasnie wygral z nim seta 7/5.
Majchrzak 0/7 bp, a tamten ogór 1/1, a do czasu tego gema Kamil 100% wygranych piłek po pierwszym serwisie. Dla mnie to wygląda co najmniej podejrzanie ????

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Majchrzak 0/7 bp, a tamten ogór 1/1, a do czasu tego gema Kamil 100% wygranych piłek po pierwszym serwisie. Dla mnie to wygląda co najmniej podejrzanie ????
Czasem tak bywa, tenis to gra psychologiczna. Pamietam jak gralem mecz z lepszym od siebie kolesiem, 2x wychodzilem z 0/40, a jego przelamalem przy 1 okazji

ten Chrystek juz nie odda, to jakis wielki chlop jak go wpisalem w google, troche mi spenial przy 5-4 i serwie oddajac na 5-5, ale momentalnie wrocil, ale tez mialem juz wtedy go po 1,6..

dziwne, ze po 1 secie i podaniu fortuny wisial kurs 1,66 na jego win, mysleli pewnie, ze jakis zryw zrobi Fortuna, ale nie ma warunkow i taki bilans, dziwne te kursy.

Masur 1,4 bet365 ⛔

Meis przelamal 1,33 ze dojedzie seta, Majchrzak sie juz nie podniesie. ⛔
z 5-1 przegral 6-7

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Fortuna - Hirschmueller 2 1,66 bet365
Fortuna na hardzie w tym roku 1/3. Przeciwnik za to 12 meczy na hali i indoors. Fortuna jest dobry na maczce, na hardzie/hali nie ma pojecia o grze i notuje slabe wyniki. Ten przeciwnik ugral seta z Yankovitsem, gdzie bylo na yanko 1,06 jakis a mecz sie skonczyl 6/7 7/6 7/6.

Mozna dobic 2 set 1,61 bet365

Dziad dal krecza, Fortuna.....
Bauvy z Oliveira tez dal krecza, ci goscie chyba na siebie stawiaja, ze potem kreczuja dobre

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Ukraina - Kobiety
Sdushor-4 Mikolaiv - Khai Kharkiv [Khai Kharkiv powyżej 72,5] @ 1.87 (1xbet)
(zakład grany w przerwie przy wyniku 36-33)
za 10j
oraz
Ukraina - Kobiety
Sdushor-4 Mikolaiv - Khai Kharkiv [3 kwarta Khai Kharkiv powyżej 19,5] @ 2.00 (1xbet)
(zakład grany w przerwie przy wyniku 36-33)
za 9j

verti 3,4K

verti

Forum VIP
UGNTU UFA - Kaustik Volgograd Typ: UFA -4.5 @ 1.85 w bet365 ✅ 30-22
Kaustik z dużymi problemami finansowymi. Ostatnio przegrywają wszystko jak leci.

Otrzymane punkty reputacji: +7
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
35. gem zwycięzca - Kamil Majchrzak @ 2,62
Bet365
Meis chyba spuchł. Już gema wcześniej Majchrzak miał BP, ale skuteczność niezadowalająca. Swoje podania wygrywa do zera.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom