josekubinho
Użytkownik
Paire wygra 2:0 1.9
bet365
Paire wygra 2:0 1.9
bet365
Bez spiny ????Verdasco - Chardy DW: 2:0 @1.70 Bet365
stosur odpadla z singla nei bedzie sie spinac na debla nie warto.DellaquaStosur/BertensLarsson mecz 4.0 5.5
0-1
od początku ogromna przewaga i dużo zmarnowanych sytuacji, ja pobrałemPAnowie ogląda kto Portugalie, bo tak patrze od 5 minut i wydaje mi sie ze gol dla Portugalczykow to kwestia czasu, ale chciałbym aby ktoś sie wypowiedział kto oglada od poczatku
cisną cisną, gol to kwestia kilku chwil, tylko czy wyrobią się do końca połowy, oby tak bo postawiłem over 1,5 do ht za sporą sumę...PAnowie ogląda kto Portugalie, bo tak patrze od 5 minut i wydaje mi sie ze gol dla Portugalczykow to kwestia czasu, ale chciałbym aby ktoś sie wypowiedział kto oglada od poczatku
graj jak chcesz wedlug mnie nie ma szans stosur poza turniejem ona deble ma w dupie tymbardziej ze bartens i larson graja razem od hohoho z dobrym skutkiemmylisz sie aqua nie grywa singla wiec kolezance nie odpusci pisze twoim tokiem rozumowania
No i mamy TB w pierwszym secie ????Cervantes - Troicki over 12,5 gema 1. set @1.50 Bet365
mnie też ,pytanie czy warto zagrać teraz win Portugalii??
ale mnie zrobili w *uja