>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [12]

Status
Zamknięty.
ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
PSG już tydzień temu grało mega kichę, ale ze słabiutkim Reims udało im się wbić trochę goli. Wydaje mi się, że ta sytuacja z Aurierem odbiła się trochę na paryżanach, bo grają ostatnio trochę jakby za karę. Nie grałbym niczego w ich stronę już dzisiaj.

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
PSG już tydzień temu grało mega kichę, ale ze słabiutkim Reims udało im się wbić trochę goli. Wydaje mi się, że ta sytuacja z Aurierem odbiła się trochę na paryżanach, bo grają ostatnio trochę jakby za karę. Nie grałbym niczego w ich stronę już dzisiaj.
A mi się po prostu wydaje że w lidze to oni sobie treningowo już grają.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Panowie co sadzicie na temat beta z oskarow duże roznice!
william hill Najlepszy aktor &lt;TABLE id=ip_table2colmarket8259595 class=tableData cellSpacing=0 cellPadding=0 width=&quot;100%&quot; summary=&quot;Tabela pokazuje Oskary - Najlepszy aktor - Najlepszy aktor&quot; border=0&gt; &lt;TBODY id=ip_mkt_grp_tbl_5bb9007cbeeadece55396faa54a34871_8259595&gt; &lt;TR class=rowOdd&gt; &lt;TD scope=col&gt;

&lt;/TD&gt; &lt;TD class=leftPad colSpan=2 scope=col&gt; Michael Fassbender - Steve Jobs kurs 17

&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
betano Michael Fassbender (Steve Jobs) - Najlepszy aktor https://pl.betano.com/LeaguePage.aspx?sid=Entr&amp;id=184329o,185483o#https://pl.betano.com/LeaguePage.aspx?sid=Entr&amp;id=184329o,185483o#
Oscars 2016
30.00

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
A mi się po prostu wydaje że w lidze to oni sobie treningowo już grają.
Nie grają treningowo. Nie da się po prostu wygrać 38 spotkań w lidze. Dla nich najważniejszym jest zachowanie najwyższej formy i koncentracji w rozgrywkach krajowej ze względu na LM. Każdy pamięta błędy Bayernu czy nawet Celticu po zdegradowaniu Rangersów, kiedy nie mieli już żadnej rywalizacji na wiosnę i to się odbijało na dyspozycji w Europie. Wystawiali różne składy, rezerwy i wielu młodych piłkarzy i potem był problem.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Jak nie spicie to ladowac
William ma tenis live bet365 wygra 2 set @2.37⛔
E: pikny walek 3-1..6-7 a no i procenty do drugiego seta 1 serwis 100% do 50% po drugim 90% 6 asow do 68%3 asy podwojne 1-5 ktos piknie podbijal kursy :]

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Nie wiem czy ten post zostanie usunięty, bo dawno mnie tu nie było, ale myślę, że o tej porze nie ma co spinać, więc dla formalności:
Ex machina dostała Oscara za efekty...z kursem 101 w bet365 pre ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom