Łosiak/Kantor @ 1.83 Bet365 za 7j.
Brazylijczycy dostaną wcześniej czy potem zapaści. Nie grają równo.
Edit. Wybrałem moment, ale jeszcze lekko dołożę po @ 2.62 na naszych.
Keukeleire raczej nie dojechał do peletonu, na zmianie koła stracił ponad 1:30 potem poszły ataki.Mowie o kolarstwie, nie siatkówce.
Keukeleire zmieniał koło, stracił trochę. Do mety daleko także pewnie dojdzie do peletonu, ale trochę sił straci. Powinno być dobrze ????
Skra nic nie lepsza, 3-0 przegrać z Bydgoszczą u siebie to też jest sztuka, a już dzisiaj mogli zapewnić sobie autostradę do finału. Jutro Zaksa puści mecz Gdańskowi, Gdańsk ma zaległy mecz z Bielskiem i będzie Lotos miał 3 punkty przewagi nad 3 zespołem :grin:UWAGA UWAGA Resovia przegrywa 2-0 z Cuprumem ????
Nie żebym się śmiał ale zespół z takim potencjałem jest kompletnie rozbity... Kowal nie potrafi tego poskładać mam nadzieje, że w tym sezonie nie ugrają nic a Góral ich rozliczy.
Cuprum 3 set 3,25 live bet365
Vamos Argentina, tamta co sie drze hah. Najs ????Gallay/Klug ladny 1 set. Oby poszly za ciosem.
W takim razie, biorąc pod uwagę warunki według mnie warto z kobiet zagrać:
Gallay/Klug vs Borger/Buthe 1 @ 2.62 Bet365
Ja tam sobie spróbuję.
Pełna zgoda. Gdańsk może odpalić u siebie. No i Zaksa w jakiejś super formie nie jest. Ciągle nie rozumie fenomenu tej ekipy i coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze w tym roku kazdy zespol ma jakeis dziwne zapasci stad taki a nie inny wynik.Skra nic nie lepsza, 3-0 przegrać z Bydgoszczą u siebie to też jest sztuka, a już dzisiaj mogli zapewnić sobie autostradę do finału. Jutro Zaksa puści mecz Gdańskowi, Gdańsk ma zaległy mecz z Bielskiem i będzie Lotos miał 3 punkty przewagi nad 3 zespołem :grin:
Jak do @3,5 urośnie na Gdańsk to można pograć.
warto ? te 57% pierwszego serwisu mnie nie przekonujeDuran/Molteni @ 2.62 B365
0-2 w plecy. Na starcie sie polamali, kurs skoczyl. Mozna zagrac