Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Napiszę tak ja wiem, że kobiety to kobiety ale Muszyna set 3 po 1,2 to lokata. Co jadą te słabe Leginowianki to głowa mała. Wchodzić Helić lub Kurniakowska, czy Grejman na zagrywkę to idzie seria 3-6 pkt. Nie było przejścia, by przy serwisie tych 2 zawodniczek nie poszła seria.
Więc Muszyna set 3 1,2 20/5 bet365. Wydaję mi się, że również smiało można łapać Muszyna -4,5 1,72
Napiszę tak ja wiem, że kobiety to kobiety ale Muszyna set 3 po 1,2 to lokata. Co jadą te słabe Leginowianki to głowa mała. Wchodzić Helić lub Kurniakowska, czy Grejman na zagrywkę to idzie seria 3-6 pkt. Nie było przejścia, by przy serwisie tych 2 zawodniczek nie poszła seria.
Więc Muszyna set 3 1,2 20/5 bet365.
Wydaję mi się, że również smiało można łapać Muszyna -4,5 1,72
To gruba wtopa się szykuje... zaczać seta 8-2 by po chwili przegrywać 13-15 i teraz 16-20... znając życie w 4 pojadą je równo.,..
EDIT:
Muszyna 4,00 przy 19-22 Grejman,Sabic, Helic, Kurniakowska taka kolejnosc na zagrywce, bedzie moc!
EDIT:
u bab nie ma lokat...
Teraz Muszyna znając zycie zje Legionowianki...
wiem, ze to baby ale inny wynik to bedzie mega niespodzianka w obecnej formie obu pan..
Goerges 2-0 @2,10 bet365 live
e; idealnie ... jak zwykle zreszta ruska zaczyna grac kiedy stawiam przeciwko.
cała siatkówka kobiet... teraz gwałcą... run 8-0 i z 4-4 na 12-4, po chwili kolejna seria i 18-5. Nie wiem jak Muszyna mogła przegrać tego 3 seta...
EDIT:
20-8. W 2 ustawieniach zrobić 16 pkt nonono, ułomność... a jeszcze większą ułomnością jest to, że przegrały ten 3 set...