>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [104]

dracond 501,8K

dracond

Użytkownik
Bilbao - Atl. Madryt:
- over 0,5 gola: 3,20
- over 1,5 gola: 13,00
STS

Albo wejdzie 2 albo wcale. Raczej wcale, ale kurs fajny

Edit: Czyli żadna z moich predykcji się nie sprawdziła, ale przynajmniej zwróciło się wygłupianie :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +920
kombajn 661K

kombajn

Znawca - Baseball
Ja pie...le jakie meczycho w Miami!

NHL @ 1 AM
St.Louis Blues @ Ottawa Senators
Joel Hofer vs. Linus Ullmark

OVER 5.5 @ 1.83 b e t c l i c

Obie ekipy mają problemy z kontuzjami (właściwie to wszyscy w NHL takowe mają), ale też z bramkarzami... Senators ostatnie 5 meczów to overy... Blues podrażnieni powinni być (i zmotywowani - dwie kolejne porażki, chociaż nieźle grali nawet z Bruins - 39! strzałów i tylko 2 gole, no ale ofens jest pietą achillesową Blues - tzn. kreują jakieś tam szanse, ale kuleje u nich konwersja strzałów na gole). Bramkarze, bramkarze i jeszcze raz bramkarze - ten sezon jest ze średnią wpuszczanych bramek przez Blues wręcz tragiczny - to 3.50 bramki w każdym meczu (i to mimo przy dopuszczanych 27 strzałach średnio na bramkę).
Senators nawet przyzwoicie bronią, ale te special teamsy to prawdziwa kopalnia bramek dla oponentów - PK ekipy z Ottawy w tym sezonie jest na poziomach poniżej 70%... I myślę, że dzisiaj over powinien pęknąć właśnie przez special teamsy. Pinto wypadł z gry przez kontuzję i to jest baaardzo zła wiadomość dla Ottawty (najwięcej grał minut, ma najwięcej zdobytych goli z całej ekipy - myślę, że stąd niska linia totala (jak dla mnie - 5.5 dzisiaj)), ale pakować gumę do klatki oprócz Niego będą musieli inni - przede wszystkim Batherson i Cozens, dużo gra także Giroux i próbuje dużo strzelać na bramkę, ma sporo asyst - 12, są jeszcze liderzy z pierwszej piątki - punktacji kanadyjskiej - Stutzle i asyst - Sanderson...
Blues do przodu to przede wszystkim dwie pierwsze linie uderzenia, ale szczególnie druga linia napadu robi duuużo wiatru - Holloway - Suter - Kyrou...
Dzisiaj czas na rewanż za mecz w St.Louis (kilka tygodni temu Blues wygrali pierwsze spotkanie 4:3, a w tym sezonie już kolejnej okazji do poprawy nie będzie!)...:cool:

Do góry Bottom