No to jest dla mnie hit. Drużyna będąca znacznie wyżej w tabeli, z lepszym bilansem, do tego gra u siebie i jest na nią wyższy kurs niż na przyjezdnych. Takie rzeczy tylko w tych południowych ligach - zwłaszcza argentyńskiej. Nie gram tego badziewia nigdy, ale tutaj skuszę się małą stawką na oczywisty, statystyczny typ (więc pewnie nie wejdzie):Riestra - indepediente
55 min
Over 0.5 @1.65 betclic
Mimo wszystkich znaków na niebie że tu będzie 0:0 gram na przekór
Nie chodzi o to nawet. Tylko w Brazylii czy Argentynie tam wszystko rządzi się swoimi prawami.No to jest dla mnie hit. Drużyna będąca znacznie wyżej w tabeli, z lepszym bilansem, do tego gra u siebie i jest na nią wyższy kurs niż na przyjezdnych. Takie rzeczy tylko w tych południowych ligach - zwłaszcza argentyńskiej. Nie gram tego badziewia nigdy, ale tutaj skuszę się małą stawką na oczywisty, statystyczny typ (więc pewnie nie wejdzie):
Deportivo Riestra - CA Independiente (Deportivo Riestra wygra mecz) 4,20
Fortuna
Oglądam kątem oka, widzę co się dzieje. Koleś rozpędzony wychodzi skrzydłem prawie sam na sam i się przewraca sam z siebie. Drugi wychodzi na czystą pozycje, kiwa bramkarza, obrońcę, później samego siebie i daje sobie wybić piłkęNie chodzi o to nawet. Tylko w Brazylii czy Argentynie tam wszystko rządzi się swoimi prawami.
Niby Bogowie piłki tam żyją a często anty futbol grają.
Raczej remis zostanie tam bo sęk w tym że na giełdzie niezła papana X właśnie leży
Ja tak na przekor daje gola
Zobaczymy jak będzie