Atlanta Braves - San Francisco Giants | 1:17; 22/VII/2025
OVER 9.5 @ 1.91 f o r t u n a (1.96 888 starz)
nie ma jeszcze lineupu Giants...
SP: Hayden Birdsong vs. Bryce Elder
Atlanta Braves zaczynają we wtorek w nocy serię 3 meczów u siebie przeciwko San Francisco Giants. Krótko i na temat - obe teamy ostatnio w odwrocie - SF przegrali 5 z ostatnich 6 meczów i mają streak 5 kolejnych meczów praegranych - Atlanta przegrała 13 z ostatnich 19, ale ostatnio dają rade na pałce - zaliczając prawie 30 (dokładnie 29) runów w ostatnich 5 meczach. Giants wysyłają w bój Birdsonga - pitchera na dorobku - raptem dwa sezony w
MLB. Jest to pitcher, który ma troche problemów z umieszczaniem piłki w strefie strikeout, niemniej ma talent - 68 K's w 65.2 IP (przeciwko A's 5 walków, przeciwko Diamondbacks 4, przeciwko Marlins 4 - i to ostatnie jego 3 starty) - i przeciwko lineupowi Atlanty... Elder - myślę, że do tarfienia, nawet przez Giants, przeciwko którym miał niezły występ w ostatnim meczu - Na mój nos Giants szybko powinni sie dobrac do Jego fastballów i wywrzeć presję na Atlancie, jak wejdzie do gry Ich bullpen (wyraźnie gorszy od bullpenu Giants, który to jest w topce NL). Elder ostatnio mizeria totalna - 4 ostatnie mecze kolejno 10, 8, 8, 8 Hitów... Atlanta lepszy ofens niż Giants - Giants lepszy bullpen niż Braves. Dla mnie over (linia ustawiona na 9.5)
I linia pękła po 4 inningach

Birdsong zszedł jeszcze w 1szym innie....