>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [103]

rzepin 1,6M

rzepin

Użytkownik
Puszcza - Ruch Chorzow
bts
1,70

over 2,5
1.90

Norrkoping - Varnamo
over 2,5
1.78

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +582
kombajn 454,8K

kombajn

Użytkownik
Atlanta Braves - San Francisco Giants | 1:17; 22/VII/2025

OVER 9.5 @ 1.91 f o r t u n a (1.96 888 starz)

nie ma jeszcze lineupu Giants...
SP: Hayden Birdsong vs. Bryce Elder

Atlanta Braves zaczynają we wtorek w nocy serię 3 meczów u siebie przeciwko San Francisco Giants. Krótko i na temat - obe teamy ostatnio w odwrocie - SF przegrali 5 z ostatnich 6 meczów i mają streak 5 kolejnych meczów praegranych - Atlanta przegrała 13 z ostatnich 19, ale ostatnio dają rade na pałce - zaliczając prawie 30 (dokładnie 29) runów w ostatnich 5 meczach. Giants wysyłają w bój Birdsonga - pitchera na dorobku - raptem dwa sezony w MLB. Jest to pitcher, który ma troche problemów z umieszczaniem piłki w strefie strikeout, niemniej ma talent - 68 K's w 65.2 IP (przeciwko A's 5 walków, przeciwko Diamondbacks 4, przeciwko Marlins 4 - i to ostatnie jego 3 starty) - i przeciwko lineupowi Atlanty... Elder - myślę, że do tarfienia, nawet przez Giants, przeciwko którym miał niezły występ w ostatnim meczu - Na mój nos Giants szybko powinni sie dobrac do Jego fastballów i wywrzeć presję na Atlancie, jak wejdzie do gry Ich bullpen (wyraźnie gorszy od bullpenu Giants, który to jest w topce NL). Elder ostatnio mizeria totalna - 4 ostatnie mecze kolejno 10, 8, 8, 8 Hitów... Atlanta lepszy ofens niż Giants - Giants lepszy bullpen niż Braves. Dla mnie over (linia ustawiona na 9.5) ;)

I linia pękła po 4 inningach 🥳
Birdsong zszedł jeszcze w 1szym innie....

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1341
kombajn 454,8K

kombajn

Użytkownik
Kansas City Royals @ Chicago Cubs | 2:07 AM; 23/VII/2025
SP: Rich Hill vs. Matthew Boyd

Spotkanie dwóch weteranów, z tym, że po stronie Royals stanie na wzgórku 45latek (tak - czterdziesto pięcio...). Cubs rozpoczęli serię przeciwko Royals w Chicago od wtopy (12-4) i powinni być zmotywowani dzisiaj. To jest jeden z lepszych teamów w całej lidze - ofensywnie to w ogóle - nabijają te runy for fun (średnia >5 runów/ mecz w sezonie....). No ale trudno się dziwić - Nico Hoerner ze swoim BA .286 ma 105 hitów w 95 meczach, Seiya Suzuki także dodaje powera swoimi Home Runami (26 już w tym sezonie), Pete Crow-Armstrong (ma także 26 Home Runów zaliczonych i nie wiadomo, gdzie jest Jego sufit (Ten pałkarz ma dopiero 23 lata....). Jak ten lineup dobierze się do Richa Hilla to wynik może być druzgocący - naprawdę. Cubsi w ostatnich 7 meczach zaliczali max. 4 runy, ale mam czutkę, że dzisiaj będzie odreagowanie. Wczoraj już nabili 4 runy Royals, bullpen Royals w ostatnich 2 tygodniach ma ERA >5, więc jak nawet szybko wejdzie do gry, na co się zapowiada, runy dla Cubs powinny być tylko kwestią czasu. Chwilę się zastanawiałem nad 'małym handikiem w stronę Cubsów', ale bullpen Cubs to ostatnio taka padaka (bo inaczej tego co oni wyprawiają nie można nazwać - ERA >8!), że uważam, że przekroczenie Team Totala przed Cubsów (ustawiona linia na 5 runach) będzie lepszym wyborem w tym matchupie. Nawet tego większego o te 2 runy. Po prostu Royals nie powinni mieć dzisiaj argumentów do spowolnienia ofensu Cubs w Chicago wystawiając startera z minors ;)

Team Total - Chicago Cubs - OVER 6.5 @ 2.60 f o r t u n a

Ostatnia edycja:
rzepin 1,6M

rzepin

Użytkownik
Over 2.5 Goals
1.70
Over/Under 2.5 Goals - FC Anyang v Daegu FC

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +138
IgaŚwiątek 165,4K

IgaŚwiątek

Użytkownik
KUPS - Kairat under 1.5 gola - 1.75 - Betclic

Jedna wpadła to VAR cofnął i od tego czasu nic się już nie dzieje. I dalej nie działo się nic, poza dwoma strzałami w okienko, jak z FIFy. Nie wierzę XD

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom