Mega się cieszę że możemy tutaj przyjąć na klatę konstruktywna krytykę i szczerze rozmawiać o typach bez żadnej spinki.Patrząc na Twoją serię i Prince de Belial to muszę się skusić na over w tym meczu Underowe predykcje, overowy mecz, więc wezmę over... logiczne inaczej Ale przynajmniej któryś z nas wygra
Over 4,5 gola 1,95
Edit: Dobra, nieważne, kolega wyżej dał ten sam typ, ale nie zauważyłem.
Przynajmniej komuś tu weszło
Massa nie kartkuje w tym sezonieLazio Rzym – Atalanta (over 4,5 żółtej kartki w meczu) 1,80
Może i tak, ale grają na dużej intensywności, walczą, a jak to w lidze włoskiej - sam faul nie wystarczy, warto jeszcze sprzedać łokcia albo kopa przeciwnikowi. Sędzia musiałby być tuż przed emeryturą, żeby zdecydować się tego nie karać. Planowałem wziąć wcześniej ten typ, ale wziąłem tuż po pierwszej kartce, dlatego tak biednie wygląda.Massa nie kartkuje w tym sezonie
Za faule by nie dał (mało ich było), ale poszła za grę na czas i za pyskówkę tuż przed gwizdkiem. Ale przyfarciłeś, ale gratyMoże i tak, ale grają na dużej intensywności, walczą, a jak to w lidze włoskiej - sam faul nie wystarczy, warto jeszcze sprzedać łokcia albo kopa przeciwnikowi. Sędzia musiałby być tuż przed emeryturą, żeby zdecydować się tego nie karać. Planowałem wziąć wcześniej ten typ, ale wziąłem tuż po pierwszej kartce, dlatego tak biednie wygląda.
Edit: Jak na sędziego nie dającego kartek, normę wyrobił
Odkąd Lazio stwierdziło, że obrona częstochowy jest "efektywniejsza" i "ciekawsza" od atakowania, to faktycznie ciężko było o cokolwiek...Za faule by nie dał (mało ich było), ale poszła za grę na czas i za pyskówkę tuż przed gwizdkiem. Ale przyfarciłeś, ale graty