>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [103]

dracond 123,6K

dracond

Użytkownik
Lazio Rzym – Atalanta (over 4,5 żółtej kartki w meczu) 1,80

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1736
supermario 343,8K

supermario

Użytkownik
Atalanta lub remis
@2,57

* Szersza ławka Atalanty + Atalanta w drugiej poł. zawsze coś strzelała od 10-ciu spotkań

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2494
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Patrząc na Twoją serię i Prince de Belial Prince de Belial to muszę się skusić na over w tym meczu :) Underowe predykcje, overowy mecz, więc wezmę over... logiczne inaczej 🤪 Ale przynajmniej któryś z nas wygra :)
Over 4,5 gola 1,95

Edit: Dobra, nieważne, kolega wyżej dał ten sam typ, ale nie zauważyłem.

Przynajmniej komuś tu weszło 🤪
Mega się cieszę że możemy tutaj przyjąć na klatę konstruktywna krytykę i szczerze rozmawiać o typach bez żadnej spinki.

btw pamiętajcie że ja nie podaję tutaj wszystkiego co gram np zagrałem over 2.5 w meczu Interu w 76' ale zaraz poszły bloki i karny więc wrzucanie mija się z celem.

Mam nadzieję że Rusher_max Rusher_max dołączył do naszej live'ovej watahy na stałe i nie wykruszy się jak inni (y)

Taki supermario supermario ostatnio robi świetną robotę 🤘

Otrzymane punkty reputacji: +284
madox2010 458K

madox2010

Użytkownik
Ktoś już pisał ze będzie tak ze Lazio strzeli na 1-0 i popsuje wszystkim tym bardziej ze Atalanta jak na razie nic nie gra wiec ja się skuszę na:
Lazio 1-0 Atalanta
Under 1,5 gol 51’
@ 3,4
Dokładam jeszcze bo musi się kiedyś skończyć seria Atalanty a Lazio zaraz zacznie bronić
Under 1,5 gol 69’
@2,1
Blisko było

Ostatnia edycja:
dracond 123,6K

dracond

Użytkownik
Massa nie kartkuje w tym sezonie
Może i tak, ale grają na dużej intensywności, walczą, a jak to w lidze włoskiej - sam faul nie wystarczy, warto jeszcze sprzedać łokcia albo kopa przeciwnikowi. Sędzia musiałby być tuż przed emeryturą, żeby zdecydować się tego nie karać. Planowałem wziąć wcześniej ten typ, ale wziąłem tuż po pierwszej kartce, dlatego tak biednie wygląda.

Edit: Jak na sędziego nie dającego kartek, normę wyrobił (y)

Ostatnia edycja:
IgaŚwiątek 53,4K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Może i tak, ale grają na dużej intensywności, walczą, a jak to w lidze włoskiej - sam faul nie wystarczy, warto jeszcze sprzedać łokcia albo kopa przeciwnikowi. Sędzia musiałby być tuż przed emeryturą, żeby zdecydować się tego nie karać. Planowałem wziąć wcześniej ten typ, ale wziąłem tuż po pierwszej kartce, dlatego tak biednie wygląda.

Edit: Jak na sędziego nie dającego kartek, normę wyrobił (y)
Za faule by nie dał (mało ich było), ale poszła za grę na czas i za pyskówkę tuż przed gwizdkiem. Ale przyfarciłeś, ale graty :)

dracond 123,6K

dracond

Użytkownik
Za faule by nie dał (mało ich było), ale poszła za grę na czas i za pyskówkę tuż przed gwizdkiem. Ale przyfarciłeś, ale graty :)
Odkąd Lazio stwierdziło, że obrona częstochowy jest "efektywniejsza" i "ciekawsza" od atakowania, to faktycznie ciężko było o cokolwiek...

Henderson Silver Knights – San Jose Barracuda (over 5,5 gola) 2,12

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1549
Rusher_max 18,4K

Rusher_max

Użytkownik
Łotwa U20 - USA U20
Typ: Oba zespoły strzelą - 3. tercja
Kurs: 2,45 BetClick

Mają podobną ilość strzałów. Łotwa zdobywała przynajmniej jedną bramę w H2H. Moim zdaniem warto sprobować.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2895
dracond 123,6K

dracond

Użytkownik
Vancouver – Seattle Kraken (Kraken over 2,5 gola) 3,20 (delikatnie, ale spróbuję)

pierdziele, przerzucam się na hokeja, piłka to syf 🤪

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2498
5xharoldx5 1,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Los Angeles Kings - Edmonton Oilers
Typ: Edmonton wygra w regulaminowym czasie gry
Kurs: 3,55
Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +836
dracond 123,6K

dracond

Użytkownik
🏒 Hartford Wolf Pack – Providence Bruins (over 5,5 gola) 2,93 (zalecam ostrożność)
4:1 :-/

Ostatnia edycja:
dracond 123,6K

dracond

Użytkownik
Carolina – New Jersey (Carolina over 2,5 gola) 2,36

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2052
5xharoldx5 1,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Winnipeg Jets - Ottawa Senators (po dwóch tercjach jest 2:2)

Typy:
Ottawa Senators (ML) @2,20 etoto
Ottawa Senators wygrają w regulaminowym czasie gry @3,55 etoto

Ostatnia edycja:
dracond 123,6K

dracond

Użytkownik
🇰🇭 Svay Rieng – Visakha (over 0,5 gola do HT) 1,70
Na dobry początek dnia (mam nadzieję). Jeśli kogoś niski kurs nie kręci, można zagrać over 1,5 po kursie 4,00, ale to jak wiadomo mniej pewne.

Edit: Za szybko padł gol, wyszła mało użyteczna porada...

Do góry Bottom