Despina Papamichail 4.33 jest set w plecy zeZvonarewą ale w pierwszym secie uratował Zvonarewą desz , może Greczynka ogarnie 4 set balle w drugim secie szkoda , ale jak sie nie wyjorzystuje to tak się to konczy
Brazylijki chodz przegrały seta drugiego do 17 to wyciągnęły w miarę ten wynik bo mogło skończyć się do 12,13 pkt. Pierwszy set miały już piłki setowe, ale nie wykorzystały. Według mnie mozna spróbować coś w strone Brazylijek. Pozdrawiam.
Kevin Anderson kurs 2.10.
Afrykaner zdecydowanie przeważa w tym spotkaniu i jak dla mnie jest baaaardzo dużym faworytem. Ponadto dziś już dwóch Czechów awansowało do głównej drabinki. Myślę, że trzeci Czech tego nie zrobi i to Kevin Anderson zamelduje się na US Open Chwilę temu
Sebastien Baez wygra 2 seta @ kurs 1.95.
Właśnie zakończył się set nr 1
Baez deklasuje Corica. Pierwszego seta wygrał z przewagą dwóch przełamań. Sam przy swoim serwisie nie stracił więcej niż z 3 punkty. Ostatnimi czasy złapał niebywałą formę i kontynuuje wspaniałą grę nawet na kortach twardych. Dziś Coric nie istnieje. Przy dwóch serwisach ledwo coś wygrywa, przy serwisie Baeza jest jakby we mgle. Baez w wymianach rozgania po korcie Corica jak chce
Brazylijki chodz przegrały seta drugiego do 17 to wyciągnęły w miarę ten wynik bo mogło skończyć się do 12,13 pkt. Pierwszy set miały już piłki setowe, ale nie wykorzystały. Według mnie mozna spróbować coś w strone Brazylijek. Pozdrawiam