>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy MIX

deserteagle 2,3K

deserteagle

Użytkownik
Kupon 2
03.06.2024 ✅

Na dziś prawdziwy "mix". Euro 2024 zbliża się wielkimi krokami ale myślę, że Afryka i szczególnie mecz towarzyski Anglii pozwolą "zarobić" kilka "jednostek". Spodziewam się iż Anglicy przed spotkaniami o stawkę będą mieć ochotę trochę sobie "postrzelać" - wysoka wygrana w spotkaniu towarzyskim zawsze dobrze wpływa na morale drużyny. Nie spodziewam oczywiście się żadnej "niespodzianki" w tym spotkaniu, chociaż zawodnicy z Bałkanów powinni skutecznie sprawdzić formę fizyczną (szczególnie kondycję) graczy Garetha Soutgate'a.

1. Nigeria, 1liga ⚽
Agfa United - Heartland
Typ : 1
Kurs: 1.36

Wynik 2:0

2. Mecz towarzyski (międzynarodowy)
Anglia - Bośnia i Hercegowina
Typ: 1 drużyna dokładna liczba goli 3+ (3 i powyżej 3)
Kurs : 1.67
Wynik : 3:0

Kurs całkowity: 2.27
Stawka: 10 j.
Ewentualna wygrana: 19.97 j.
Bukmacher: STS

Kupon trafiony .

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2129
deserteagle 2,3K

deserteagle

Użytkownik
Kupon 2
06.06 2024 ⛔

Kolejny "mix - dubel". Tym razem dwa ciekawe spotkania z serii "o pietruszkę" i "o stawkę". W przypadku pierwszego meczu Gibraltar - Walia długo zastanawiałem się czy nie dać dużo "bezpieczniejszej" ilości goli (+2.5) ale myślę, że przy takiej różnicy poziomów piłkarskich nawet w meczu "o nic" Walia powinna spokojnie pokazać moc i 4 gole w całym spotkaniu nie powinny być problemem.

W przypadku drugiego spotkania, jest to już mecz "o stawkę" a faworytem jest zdecydowanie bardziej doświadczona drużyna z Jamajki, która pewnie powinna pokonać Dominikanę. Postawiłem na 3 gole bo poza samą dominacją Jamajki w golach/spotkaniu na boisku liczę też na małą niespodziankę (bramkę) ze strony underdoga.

1. Międzynarodowe, mecze towarzyskie ⚽
Gibraltar - Walia
Typ: +3.5 (liczba goli 3.5)
Kurs: 1.67

Wynik: 0:0 (hahaha o jprdl...)

2. Międzynarodowe elim. MŚ (Ameryka Pn.) ⚽
Jamajka - Dominikana
Typ: + 2.5 (liczba goli 2.5)
Kurs: 1.47

Wynik: 1:0

Kurs całkowity: 2.45
Ewentualna wygrana: 21.56 j.

Kupon nietrafiony . Jamajka? Rozczarowanie ale to co odwaliła Walia? Kontrolowali praktycznie całe spotkanie (posiadanie piłki, podania), oddali 16 strzałów i...zremisowali 0:0 z totalnymi amatorami. To niby był tylko mecz towarzyski ale sorry po odpadnięciu z Euro 2024 powinni byli podnieść sobie "morale" a zamiast tego chyba są w jeszcze większej "rozsypce" niż byli przed tym meczem. Tak czy inaczej kupon do zapomnienia :oops:.

Ostatnia edycja:
deserteagle 2,3K

deserteagle

Użytkownik
Kupon 3 ⛔
11.06.2024

Po dłuższej przerwie pora spróbować nadrobić stracone "jednostki" :cool:. Na dziś taki oto "dubel". Limit niespodzianek i piłkarskiej błazenady myślę, że został już wyczerpany przez reprezentację Walii więc o Irlandię Pn. jestem już całkowicie spokojny. Drugie spotkanie natomiast myślę, że będzie bardzo ciekawe gdyż obydwie drużyny prezentują bardzo wyrównany poziom jednak ze wskazaniem na przewagę Arabii Saudyjskiej. Dobry trener, poukładany zespół no i perspektywa wyjścia z grupy bez porażki powinny być motorem napędowym dla zawodników Manciniego. Myślałem nawet nad BTTSem ( w stylu 2:1) ale po zastanowieniu się postanowiłem jednak postawić na "czystą" wygraną AS. Zapowiada się ciekawie.

1. Międzynarodowe, mecze towarzyskie ⚽
Irlandia Pn. - Andora
Typ: 1
Kurs: 1.27

Wynik : 2:0

2. Międzynarodowe, elim. MŚ (Azja) ⚽
Arabia Saudyjska - Jordania
Kurs: 1.74

Wynik 1:2

Kurs całkowity: 2.21
Ewentualna wygrana: 19.44 j.

Kupon nietrafiony . Irlandia Pn. zrobiła swoje, pewna wygrana natomiast graczom Arabii Saudyjskiej zabrakło koncentracji. Pewne pierwsze miejsce w grupie najwyrażniej ich trochę "uśpiło". Szkoda BTTSa ale po solidnej analizie przegrana AS jest mimo wszystko dla mnie sporym zaskoczeniem.

Ostatnia edycja:
deserteagle 2,3K

deserteagle

Użytkownik
Kupon 4 ⛔
12.06.2024

Ostatni kupon przed Euro 2024. Dziś "singiel" z kursem obok którego nie można przejść obojętnie. Eibar jest u siebie "mocny" a i historia spotkań z Realem Oviedo skłania do wskazania gospodarzy jako faworytów w tym spotkaniu. Duet doświadczonych graczy Stoichkov /Aketxe ma na swoim koncie 12 bramek a cała drużyna wygląda naprawdę solidnie jeżeli chodzi o posiadanie piłki i współpracę między poszczególnymi formacjami. Oczywiście nie będzie to "spacerek" i gracze Eibaru będą musieli solidnie "zapracować" na wygraną.

1. Hiszpania, 2 liga ⚽
Eibar - Oviedo
Kurs: 1.96 (+Game Changer /2 gole przewagi gospodarzy, bez względu na wynik końcowy = wygrana)

Wynik: 0:2

Kurs całkowity: 1.96
Ewentualna wygrana: 17.25 j.

Kupon nietrafiony . Sam mecz bardzo słaby w wykonaniu obydwu drużyn. Pierwsza połowa jak "flaki z olejem", wiało nudą a obydwie drużyny nie walczyły o rozstrzygnięcie. Wynik? Wczoraj wygrała drużyna nie tyle lepsza co "mniej kiepska". Nie spodziewałem się, że Eibar zagra taki piach. Z taką "grą" obydwie drużyny nie mają czego realnie szukać w Primera Division. Czas na Euro.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom