Piątek
Szwecja - Węgry typ na
1 kurs:
1,40
Shamrock Rovers - Sligo Rovers typ na
1 kurs:
1,80
HK Drammen - Besiktas Stambuł typ na
1 kurs:
1,30
KURS:
3,28
STAWKA:
5 zł
Do Wygrania:
16,38 zł
Jeżeli chodzi o typ na Szwecję i Drammen kadrowo są to zespoły silniejsze niż ich przeciwnicy i na własnych obiektach nie powinni mieć problemów z wygraniem swoich meczy
Bardziej chcę się skupić na meczu
Shamrock Rovers - Sligo Rovers :
Gospodarze przewodzą ligowej tabeli i na własnym stadionie mają bilans 8 wygranych, 4 remisów i 2 porażek. Natomiast zespół Sligo jest na miejscu 5 i na wyjazdach zanotował bilans 4 zwycięstw, 7 remisów oraz 3 porażek. Według mnie dziś zespół gości zanotuje 4 porażkę na wyjeździe. W obu zespołach są osłabienia w kadrze jednak to po stronie gości są one dużo poważniejsze ale skupmy się najpierw na drużynie Shamrock. Wśród gospodarzy prawdopodobnie nie zagra dziś narzekający na uraz
Aiden Cena a napewno nie zobaczymy zawieszonych za kartki
Stephen Bradley, Stephen Rice i Pat Flynn jednak prawdopodobne jest że do składu gospodarzy wrócą
Dan Murray i Tommy Stewart. Natomiast dużo gorzej według mnie wygląda sytuacja w zespole gości wśród których nie zagrają zawieszeni za kartki
Derek Foran i Richie Ryan, powołany do reprezentacji Beninu piłkarz
Romauld Boco oraz kontuzjowani
Mauro Almeida oraz Richard Brush. Niepewny jest także występ
Joesph N'do, który narzeka na uraz. Jakby tego wszystkiego było mało nie zagra również najlepszy strzelec zespołu
Pedraig Amond, który zdobył w lidze 15 bramek
!!!! Zawodnik ten opuścił zespół i dołączył do portugalskiej drużyny Pacos Ferreira co napewno morale drużyny Sligo Rovers nie podniosło. Ja widzę tutaj tylko jednego zwycięzcę w postaci zespołu Shamrock. Sligo Rovers ma zbyt wiele problemów kadrowych i tych piłkarzy których wymieniłem, że w tym meczu nie wystąpią będzie niezwykle trudno zastąpić, gdyż tworzyli oni główny trzon zespołu. Kurs jest bardzo ładny i mocno
POLECAM zagrać ten typ.