>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy madox

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Betfair:

Kupon 12

⚽ FC Köln - VfL Wolfsburg nie wygra 0-0 ✅ (1-1)

Zobowiazania: 253,80
Wygrana: 18,80

Mial byc caen - sochaux ale zmienilem. Mam nadzieje ze dobrze zrobilem.

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Betfair:

I ostatni kupon na dziś. Mam nadzieję że 13 nie okaże sie pechowy a też nie ma co przesadzać. Zeby nie wykożystać limitu szczescia na cały dzień.
Mam nadzieję tez ze Valencia wygra. Jak wejdzie to wprowadze mala zmiane.

Kupon 13

⚽ Valencia - Almeria nie wygra 0-0 ✅ (2-1)

Zobowiazania: 271,70
Wygrana: 14,30

Valencia :browar565::browar565::browar565:

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Betfair:

Pechowa 13 przelamana teraz z górki :p. Zmiana po przekroczeniu 300 mam nadzieje.

KUPON 14

⚽ Tours FC - Le Mans nie wygra 0-0 ✅ (0-1)

Zobowiazania: 285,45
Wygrana: 32,82

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Betfair:

Tak jak pisale mala zmiana. Juz nie gram za wszystko, 100euro zostawiam sobie bo to moj wklad. Bedzie na gorsze czasy. Teraz obracam tylko kasa buka.
Druga rzecz, podziwiam ludzi ktorzy lubia tak skrobac tylko po malych kursach. Ja nie mam tyle cierpliwosci i postaram sie troche bardziej ryzykownie, po troche wiekszym kursie. Podziwiam ludzi ktorzy pisza ze chca dojsc do 1000euro skrobiac po 2 euro. W sumie to nawet jestem zdziwiony ze do 15 progu doszedlem, myslalem ze wysypie sie wczesniej. Pogramy troche tak a potem podniesiemy sobie znowu jakas poprzeczke. A moze ktos mi podsunie znowu pomysl na jakis system? A jest ich tu troche. Teraz postaram sie poleciec wiekszymi kursami do 20 progu. :grin::grin::grin:

KUPON 15

⚽Arsenal - Wigan nie wygra 1-0 ✅ (2-0)

Zobowiazania: 220
Wygrana: 20

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
KUPON 18

Wciąz w grze. Do progu 20 dziela mnie tylko 2 kupony. Nawet nie jest zle . Zabawa trwa raptem 1 tydzien a udalo juz sie uzbierac fajna sumkę. Co prawda nie licze na to że tak dalej bedzie szło ale puki co pozwala to na myslenie o kolejnych celach. Typy są przemyslane, sprawdzane i potwierdzane przez sprawdzenie co inni uwazaja o tym.

Teraz trochę o meczu PSG - Sevilla. Mimo że sercem jestem za Hiszpańskim zespolem, to dzis nie daje mu wiekszych szans. Ostatnio maja duże problemy w grą. Co prawda 2 przegrane mecze jeszcze nie skreslaja ich ale daja troche do myslenia. Za to PSG radzi sobie b. dobrze tym bardziej u siebie nie przegrali juz dawno. Mialem kiedys okazje spotkac ludzi na stacji benzynowej z PSG i zamienic z nimi slowo. Ale do rzeczy, mnie nie bardzo interesuje kto wygra tylko czy padnie gol czy nie . Licze że padnie trochę bramek co będzie z kożyścią dla mnie.;)

⚽ PSG - Sevilla nie wygra 0-0 ✅ (4-2)

Zobowiazania: 273
Stawka: 26 ✅

No i się nie pomylilem. Padlo troche bramek no i PSG wygralo. Oby tak dalej.????

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
KUPON 19

Wpisze za ile i jak po rozliczeniu KUPONU 18. Ale podaje typ teraz bo wiem że juz porzedni kupon wszedł.

Troche ryzykowny ale licze na to ze Zagrep też strzeli gola bo w tej tabeli jeszcze nic nie jest pewne. Myslalem zeby postawic PAOK - Club Brugge 1-0 nie wygra ale mam obawy ze wlasnie taki wynik moze pasc bo PAOK nie strzela za bardzo duzo bramek a Club ostatnio se nie radzi mam nadzieje ze sie nie pomylilem

⚽ Villareal - Dinamo Zagreb nie wygra 1-0 ✅ (3-0)

Zobowiązania: 296
Wygrana: 40
Swietnie tu tez bez niespodzianek. Bylem bliski wytypowania PAOK -Club wyniku. Ale i tak dobrze ze tego nie stawialem bo stres byl by wiekszy. To tylko jeszcze jeden i wejde w prog 20, no i kolejny cel.:spokodfhgfh:

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
KUPON 20

I ostatni prog pytanie, zaliczony czy nie? Oby.

Duisburg - FSV Frankfurt czemu ten mecz? Mysle że nie będzie zaskoczeniem. Jak wszyscy wiemy w Niemieckiej lidze zawsze pada duzo bramek. Nie inaczej jest wsród tych dwóch zespołów Duisburg strzela bramki ale i tez w tej samej liczbie traci, tak samo jest z Frankfurtem. Oznacza to że i jedni i drudzy maja problemy z obroną. Mam nadzieję ze i tym razem będzie tak samo. Licze ze i jedni i drudzy coś strzela. Stawial bym też na &quot;obydwie drozyny strzela TAK&quot;.No ale skupmy sie aby ten wynik nie padł. Jesli ktos korzysta to trzymam kciuki.:spokodfhgfh:

⚽ Duisburg - FSV Frankfurt nie wygra 1-0 ✅ (1-3)

Zobowiązania: 342
Wygrana: 45 ✅

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Podliczenie po 20 KUPONACH...?

System rozpoczęty: 25.11.2010

Początkowa inwestycja: 100 euro

Zainwestowano w kupony 1-10: 1599,57 euro
Wygrana z kuponów 1-10: 134,10 euro

Zainwestowano w kupony 11-20: 2654,90 euro
Wygrana z kuponów 11-20: 255,82 euro

Stan konta po kuponach 1 20: 489,92 euro????

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
KUPON 21

A przy okazji lecimy dalej. W kolejce czeka dalej Niemiecka liga.
FC Sankt Pauli vs. FC Kaiserslautern Tu myśle ze też nie będzie niespodzianek. Tu wieksze według mnie szanse ma na wygraną Kaiserslautern mimo że kurs jest na nich dość wysoki. No ale ja jak zwykle stawiam inaczej. Obym sie nie mylil

⚽ FC Sankt Pauli - FC Kaiserslauterni nie wygra 1-0 ⛔ (1-0) samoboj????

Zobowiazania: 380
Wygrana: 40 ⛔

No i zakonczyla sie szarza. Nawet fajnie szlo ale tak jak myslalem tym systemem daleko sie nie zajdzie. Moze tez zgubilo mnie to ze nie chcialo mi sie tak skrobac po malych kursach. Ale moze jak ktos jest bardziej rozsadny to doszedł by do wyzszego progu, mi sie nie udalo. Szkoda bo fajna sumka sie uzbierala. Wazne ze zostawilem sobie 100 swoja moze przetestuje jakis inny system. Narazie znikam. Powodzenia.

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Po wczorajsze wtopie mysle nad nowym systemem. Tamten byl nawet dobry ale nie doskonaly. Teraz jestem w trakcie testów narazie go nie podaje bo jeszcze sprawdzam . A tak zeby nie zapeszać.Przyznam ze narazie jest skuteczny bo po dzisiejszym dniu odrobilem w polowie to co stracilem wczoraj. Jak tak dalej pójdze to juz jutro powinienem byc z powrotem tam gdzie bylem wczoraj. Opisze go jutro wieczorem jak nie wtopie wszystkiego.

Widze że kolega Sphinx w temacie GRA O 1000EURO... gra podobnym systemem. Zaowazylem pare jego bledów no i po z korygowaniu z moimi pozwala mi na opracowanie lepszego systemem. Trzyma kciuki za kolege i rada, mniej gry na żywo.

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
OK. Wracam, trochę opóźniony mam ten powrót ale czas byl na przetestowanie nowego sposobu. Były 2 propozycje ale pozostalem przy jednej. Bo ta pierwsz zostala zle rozliczona przez Betfair ze strata dla mnie i wole drugi raz nie ryzykować. Zakladała że w najgorszym przypadku jest jeden pewniak. Ale to już historia może jak ktoś bedzie zainteresowany to wyjaśnię na czym polegał. Teraz system bedzie polegal na dzieleniu sumy na 2. Zeby zmniejszyc ryzyko straty jak ostatnio wszystkiego podziele kwote na 2 mecze. Zysk jest ten sam a w razie wtopy jednego zakladu zostaje zawsze drugi. No chyba ze wtopia 2-a na raz co tez moze sie zdazyć. Zobaczymy jak to wyjdzie podaje pierwsze typy oby na ✅.
Ostatnio ladnie szlo ale znudzilo mnie takie dlugie skubanie i zaczelem troche ryzykowac. Faktem tez jest ze nigdy bym sie nie spodziewal ze wtopie na takim glupim zakladzie. Nie ma co rozpaczac i grac dalej. Lecimy

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Zaczynamy wszystko od początku:
Na start: 108 euro

Kupon 1

AC Milan - Ajax (nie wygra 0-0)

Zobowiązania: 59,40
Wygrana: 4,40

Kupon 2
Bayern - Basel (nie wygra 1-1)

Zobowiązania: 47,50
Wygrana: 5

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Kupon 3

Godoy Cruz - Racing Club (nie wygra 1-1)

Zobowiązania: 60,23
Wygrana: 8,74

No i falstart.
Kupon 4

Atletico Nacional - Cucuta Deportivo (nie wygra 0-0)

Zobowiązania: 56
Wygrana: 4

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Kupon 5

Osijek - Din. Zagrep (nie wygra 0-0)

Zobowiązania: 52,50
Wygrana: 3

I wpadka już na 3 kuponie. I o co tu chodzi? Albo tak slabo typuje albo mam takiego pecha. System z dzieleniem zakladow chyba sie sprawdzil. Teraz mam troche malo kasiorki i troche sie zejdzie zeby odrobic do 100. Narazie bede musial zniknac z powodu braku czasu sledzenia forum i uzupelniania. Aczkolwiek bede dale se opstawial jak dojde do 100 postaram sie wrócic z powrotem. Mam nadzieje ze nie opetalo mnie jakies fatum tego forum bo co zaczne pisav to zaraz wtopie

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Najlepsze życzenia dla wszystkich forumowiczow i jak nawiekszych wygranych w roku 2011. Czas bedzie powrocic po nowym roku. Mam nadzieje że już nie bedzie odwolywanych tyle meczy i bedzie mozna spokojnie typować.
Szczegolne podziekowania dla dwoch wedłóg mnie najlepszych typerow. Trzeba bedzie wam dorownac i może moimi typami to się uda.

pirlo2122 i B R U T U S

Dzieki nim wyszedłem na spory plus mam nadzieje że będą tak skuteczni przez cały czas. Udanej zabawy sylwestrowej.
????​

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Nowy rok i nowe pomysły na systemy. Gdzieś kiedyś wyczytałem sysytem progresyjny na rzuty rożne. Trzeba grać to na żywo. Jedyny buk jaki to oferuje to bet365. Wygląda to tak:
Wyłapuje sie mecz w ktorym sie nie wiele dziej. potem typuje sie ze nie padnie rozny miedzy 10-20 potem 20-30 itd.
Gdy by przypadkiem padlo miedzu 10-20 stawiamy ze niepadnie miedzy 20-30 wygrywamy kiedy nie bedzie w ciagu 10min roznego.
Kurs jest dosyć ciekawy bo ok. 2,70 z resztą sprawdzimy to w praniu.

Na start 100zł zaczynamy progresje od 2zł potem 4,8,16 itd.
Jets to tylko test wiec nie sugerujcie sie druzynami ktore wybieram ale za prawdziwe pieniadze.
Zaczynamy.

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
West brom - Man. United

-0,5 rożnych kurs :

50:00 - 59:59 - 2 nie ma opcji -0,5 rozne
60:00 - 60:59 - 2 kurs: 2,75 +1,5 rożne (nie było roznego)
70:00 - 70:59 - 4 kurs 2,75 -0,5 rozne ( 3 rożne)
80:00 - koniec -8 kurs 2,0 +1,5 rozne ( 1 rożny)

⛔ -14zł

Podsumowanie meczu. Pierwsza proba nie udana. Gdy by w ofercie było cały czas -0,5 rożnych to juz w pierwszym progu byla by wygrana. Czasami jest tak że jest tylko +1,5 rożnych. Tak jak w tym meczu nie szaleli za bardzo więc warto było grać na poniżej ale czasami warto grać powyżej 1,5 bo pada ich dość dużo. Zobaczymy przy następnej próbie.
Plusy tej progresji są takie że koniec meczu kończy progresje więc nie tracisz jednorazowo całego kapitału w razie przegranej.

madox2010 335,9K

madox2010

Użytkownik
Stoke - Ewerton

Na żywo!!!
10:00 - 19:59 1zł kurs: 2,75 - 0,5 rożny (2 rożne)
20:00 - 29:59 2zł kurs: 2,75 - 0,5 rożny (0 rożne)

✅ 2,5zł

Do góry Bottom