Po krótce opisze każdy że spotkań. Nie będe pisał jak inni czasami w tym forum że "-
jesli chce przejsc dalej, lub utrzymać sie w tabeli to musi wygrać" każdy musi wygrywac pokazcie mi klub ktory nie chce wygrac poprostu nie zawsze moze.
System 2z5:
Rubin -
FC Kopenhagen- 4,0
1-0 ????
Panathinaikos -
FC Barcelona - (-1) -
1,95 0-3
Schalke 04 -
Lyon - 2,95
3-0
Valencia - Bursaspor - (-1) - 1,65
6-1 ????
???? R. Nadal - N. Djokovic -
+23,5 gem - 1,8
20gem
Stawka: 20
Mozliwa wygrana:
118,06
Wygrana : 6,44
No i dupa z calej analizy wyszlo i tak inaczej:jezora:
Rubin - FC Kopenhagen-na kopenhage poniewaz fajnie sobie radza w tym sezonie. W lidze zostawili reszte w tyle a i bramki strzelac tez potrafią, srednio 2,5goli na mecz. Teraz liga mistrzow w grupie D zajmuja 2 miejsce radzac sobie z taka
Barcelona napewno podnioslo ich morale. Wygrywajac z
Rubinem zapewni im wyjscie z grupy. Dla tych co mają obawy radze postawić
DNB mysle ze tez po dobrym kursie 2,95.
Valencia - Bursaspor - No tu raczej nie trzeba sie rozpisywać. Kurs jest mały ale sympatyzuje z valencia gdyz mieszkalem tam no i sentymen pozostal. Ostatnio slabo sobie radza ale mysle ze stac ich bedzie na 2 gole.
Schalke 04 - Lyon -Czemu
Lyon? Nie wiem. Może dla tego że ostatnio w meczu z Benifca przegrywajac 4-0 udalo im sie strzelic strzelic 3 gole gdzie wiekszość zespolów odpuscilo by sobie, jak by jeszcze mieli troche czasu pewnie by wyrownali. Widac ze charakteru im nie brakuje a i w lidze radza sobie dobrze.Jak ktoś ma lepszą analize tego meczu mile widziana.
Panathinaikos - FC Barcelona - no i
Barca. Tu nie trzeba się za bardzo się rozpisywać klasa sama w sobie. Jedynie jakie mial bym obawy to tylko dla tego że że 29 sa wielkie derby
Barca - Real. Wczoraj mialem te same obawy i nie slusznie bo
Real wygral 0-4 mysle ze
Barcelona bedzie chciala tez wygrac wysoko, psychologiczne myslenie - my tez umjemy strzelac.
R. Nadal - N. Djokovic - Miala byc czysta 2 bo Nadal jest bez formy poza tym jest po kontuzji no i nie najlepiej sie czuje na tym korcie jak sam o tym wspominal. Tez zawiodł mnie ostatnio. Ale dla bezpieczenstwa zagram powyzej gemow. Raczej pewny jestem Djokovica ale i Nadal moze ugrac jenego seta. Nawet gdy by jakims cudem wygral Nadal to nie wieze ze Djokovic da się ograć w 2 setach