Arka Gdynia v Olimpia Grudziądz
1 @1.95
PSV v Willem II
Poniżej 4.5 @1.775
Lazio v AC Milan
Poniżej 2.5 @1.72
Kurs:5.97
Stawka:500zł
Wygrana:2989,26zł
Bet365
-500zł
Ostatni kupon na dzisiaj. I mimo dużego AKO gram grubo, bo wg mnie typy warte tej stawki. Arka podejmuje u siebie sąsiada w tabeli. U siebie Arkowcy spisują się, całkiem nieźle i powinni sobie poradzić ze swoim rywalem. PSV wyraźny faworyt spotkania i ze zwycięstwem nie powinni mieć żadnych problemów, jednak nie liczył bym tutaj na pogrom 5-0 lub większy. Co do ostatniego spotkania, spodziewam się twardego meczu, z dużą ilością walki, natomiast z niewielką ilością bramek. Niestety nie mam czasu na pisanie dłuższej analizy, bo zaraz wychodzę. Ale nad typami trochę "posiedziałem". Jak będzie, dowiemy się ok. 23
// kompletna klapa... zupełnie nieudany typersko dzien ???? o ile kupony przegrane z powodu leverkusen czy arsenalu uznaję jako było nie było niespodzianki i jakoś wielkich pretensji do siebie nie mam. Natomiast ostatni kupon to kompletna porażka... żaden typ nie trafiony i tutaj już mam do siebie pretensje (ze stawka tez troche przesadzilem).
No trudno, bywają i takie dni i jest to wpisane w bukmacherkę. Najważniejsze, że miesiąc się kręci na ładnym
i mam nadzieje, że tak pozostanie. Oby jutro był lepszy dzień ????
Pozdrawiam