>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy MŚ

E 1

eis1

Użytkownik

Argentyna - Belgia | Belgia Awans @ 2.08 STS | 05.07.2014 - 18:00
Belgia która moim zdaniem potwierdziła że jest czarnym koniem MŚ podejmie Argentynę która z trudem ugrała zwycięstwo w dogrywce ze Szwajcarami. Moim zdaniem Belgia, mają świetnie przygotowaną drużynę i wygrają w regulaminowym czasie gry bądź po dogrywce.

Holandia - Kostaryka | Holandia 1.48 STS | 05.07.2014 - 22:00
Rewelacja tych MŚ czyli Kostarykę podejmie pewnie kroczącą do finału Holandię, myślę że nikt tu nie ma wątpliwości że to Holandia pokona Kostarykę i wejdzie do pół finału. W meczu ćwierćfinałowym Grecja - Kostaryka mało brakło by to Grecja przechyliła szale zwycięstwa na swoją korzyść jednak w loterii jakiej są rzuty karne wygrali. Tym razem Holandia powinna być górą i to jeszcze w regulaminowym czasie gry

sleepy 17

sleepy

Użytkownik
Nikt nie ma watpliwosci co do Holandii? prosze Ciebie, moze i tak pisza gazety ale rowniez nikt nie mial watpliwosci ze Holandia to &quot;ujowy: team a wygrywala co mogla. Kostaryka to pierwsza druzyna w tym turnieju ktora jest prawie &quot;bezimienna&quot; przez co przegrana Holendrow caly ich dotychczasowy wysilek zniweczy w 90 minut. Pierwszy mecz w ktorym przeslizgujacy sie Holendrzy &quot;musza&quot; a w ktorym przeciwnik &quot;moze&quot;. Czy Holendrzy pojda w slady Brazylii i wygraja po hmm... golu z niczego ( w ost. meczu strzelonym kolanem przez SIlve badz strzale zycia Luisa gdzie bramkarz zawiodl zle oceniajac, badz nie widzac dokladnie gdzie leci pilka) tego nie wiem ale ciekaw jestem czy oddadza prowadznie gry kostaryce zeby zniszczyc ich kontratakami? Juz sie smieje na sama mysl ze mogliby grac z tak nisko notowanymn przeciwnikiem z kontr a nie prowadzac gre, bo co oni moga z taka defensywa badz srednim srodkiem pola, kontra jedna na 5 sie uda, a dzien konia kazdemu sie moze zdarzyc jak w meczu z Hiszpania i Meksykiem, tylko ile tych dni konia moze miec ta druzyna ktora najmniej zasluguje na bycie w tej fazie turnieju zaraz przed Brazylami.
Kurs jest bardzo niski ale mimo wszystko nie postawie ani zlotowki na Kostaryke mimo ze Holandia to dla mnie cienizna i jezeli dojda do finalu to bedzie cud, jednak nie jestem ani troche pewien ze Holendrzy po takim kursie ugraja cos w 90 minutach
Dobranoc

Do góry Bottom