>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy live /starytyper

Status
Zamknięty.
wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Nie uważasz, że ciśniesz na siłę? Za szybko chcesz zarobić moim zdaniem i wychodzi całkiem na opak, lepiej dobrane typy za większe value i mniejsze stawki, są lepsze niż granie typu za 1,133 kwotą 3000zł. Wygląda to jak ruletka, czyli całkiem na chybił/trafił. Mimo wszystko, powodzenia i mam nadzieję, że się odkujesz. Pozdrawiam.

R 1

remigio

Użytkownik
Przyglądnąłem się wszystkim Twoim dzisiejszym typom i wnioski jakie się nasuwają są takie, że grasz byle co byleby tylko zagrać bez większej analizy na zasadzie chybił, trafił, że może się uda. Taka taktyka na dłuższą metę okaże się zgubna.
Esteghlal Khuzestan - Tractor
O ile tutaj się udało dzięki bramce w 87 minucie
To w meczu Sparta - Freiburg kiedy stawiałeś ? pewnie jakieś kilkanaście minut przed końcem a wtedy w statystykach były tylko dwa celne strzały na bramkę i tak już chyba zostało do końca.
Twoje pieniądze i Twoja sprawa co i jak grasz ale czasami naprawę trochę lepiej wyluzować i przeanalizować swoją grę niż dalej brnąć w porażki.

castellano 1

castellano

Użytkownik
Nie chciałbym cie obrazić, ale mógłbyś pokazać jakieś zdjęcie na dowód tego, ze grasz takie typy z takim stawkowaniem a nie na zapałki czy pieniądze z monopoly? Chyba nie tylko ja mam takie wątpliwości.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Chyba już za późno, 270zł na over w meczu Reading to było all in z ostatnich środków, koniec grania i kuponów, skończyło się szybciej niż myślałem.

K 0

kubajko

Użytkownik
Dlatego zimna glowa w tego typu graniu jest niezbędna, jedna woda, później druga i pali się pod nogami, a trzeba ostrożniej stawkowac wtedy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom