>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy live /starytyper

Status
Zamknięty.
R 1

remigio

Użytkownik
Witam
Cytując klasyka:
,,Nie przegra tylko ten który nie gra, ale jeśli nie grasz to i nie wygrasz.&quot;
Z ciekawością zaglądałem do Twojego tematu bo początkowo prezentowało się to ciekawie. Jednak takie granie praktycznie jeden mecz po drugim wiąże się z tym że wzrasta prawdopodobieństwo że w końcu coś ,,nie siądzie&quot;.
Tak z ciekawości oglądasz gdzieś te mecze na żywo, czy typujesz tylko na podstawie relacji live ?
Największy błąd do próba odegrania się za wszelką cenę, to zazwyczaj kończy się jeszcze większymi stratami bo nie analizuję się już tak dokładnie następnego typu tylko stawia się co jest pod ręką z myślą o szybkim odrobieniu. Czasami mimo porażki lepiej na chwilę odpuścić grę, odpocząć a nie od razu walić resztę stawki albo robić kolejne wpłaty byle by tylko coś odegrać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
starytyper1980 705

starytyper1980

Użytkownik
Wstaje rano i patrze na bukmacherze ,twoje konto jest zasilone kwotą 500zł.
Postawnowiłem sie trzymac zasady wczesniejszej progresywnej próg po progu i wpłaciłem 3000zł
stan całkowity z dziś z bonusem : 3500zł
Cel : odrobienie 5000zł

R 6

renifer52

Użytkownik
Bardzo fajne typowanie tylko przestrzegać podstawowych zasad w trakcie:nie grać za całość!!!może odpuścić mecz jak nie idzie do przerwy(wczoraj dwie takie rakiety).Pomyśleć o dalszym graniu za pieniądze buka(odłożyć sobie do rezerwy z puli wygranej).A tak Cię dopadną prędzej czy później.Tak startowe znowu ze swoich,nerwy i stresy.Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +1
starytyper1980 705

starytyper1980

Użytkownik
Adelaide United FC - Melbourne City 3 gol przed 80minutą/kurs 1.40/600zł/ ewentualna wygrana: 240zł⛔
Niestety jakies fatum co pogram za więcej nie wchodzi⛔⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom