>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Typy lepsze od tekstów Steca

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Moje 3674 podejście do podawania typów. Tym razem na pewno będzie to podejście udane. Co o tym zadecyduje?

- Inteligencja większa niż inteligencja Zarzecznego
- Zmysł wyszukiwania typów lepszy niż u Rutkowskiego
- Nisko ustawiona poprzeczka (jak w temacie - typy &gt; teksty Steca)

Co będzie grane? Zazwyczaj futbol i jakiś tenis, chyba że moi ludzie na tym forum polecą coś, w co warto zainwestować, a czego moje czujne oko nie wychwyciło.

Pierwsze typy, jak mi się zachce.

Otrzymane punkty reputacji: +10
krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
West Bromwich Albion - Chelsea 1X @1,975 ✅ 2:1
bet365
Gram teraz, bo szczelam, że spadnie.
Jutro opiszę
e: BTW, na forum moda, żeby w poście z typami wstawiać obrazki. Nie będę powielać, w zamian wkleję cytaty z felietonów Steca.
Pozdrawiam.
Wybrany przez ogólnonarodową aklamację Franciszek Smuda jeszcze w przededniu Euro 2012 był fachowcem lubianym, by w dwa tygodnie skarleć do znienawidzonego przybłędy, któremu nie zaproponuje posady nikt w lidze, a piłkarze depczą go w wywiadach jako synonim bezbrzeżnej trenerskiej ignorancji.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Galatasaray - MU 1 @2,02 ✅ 1:0
pinnacle
Piłkarzom pozostało tylko kontynuować surrealistyczny spektakl, czyli wreszcie zrównać Anglików z murawą. By ich przynajmniej sprowadzić na ziemię, naprawdę nie trzeba płodzić futbolowych arcydzieł. Kto zdjął wczoraj okulary z kompleksami, ujrzał w reprezentacji Anglii to samo, co zwykle w minionych latach. Drużynę torturującą bezstronnych kibiców prymitywnym stylem gry, godną naszych boisk mordęgę w tkaniu sensownych natarć pozycyjnych, poleganie na dłuuugich przerzutach lub rzutach wolnych i rożnych.

Do góry Bottom