>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Kunciapek

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Po ostatnim doprowadzeniu się do bankructwa, miałem sobie robić przerwę do kwietnia, jednakże choroba zwyciężyła ;-)
Przeznaczyłem sobie pewną kwotę którą otrzymałem ze zwrotów abonamentu w Plusie i zrobiłem wpłatę na Tobet (głównie ze względu na jutrzejszy ciekawy mecz w ręczną w I lidze).
Typy podawane tu będą typami które gram w rzeczywistości. Jednak stawki już pozostaną moją tajemnicą. Do celów statystycznych każdy typ będzie liczony po 1j.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
#1 Molde - Stromsgodset over 2,5 @ 1,55
W pierwszej kolejce Norweskiej Eliteserien mistrz podejmie na własnym boisku 8. drużynę poprzedniego sezonu. Faworytem tego spotkania jest ekipa Molde i patrząc na rozegrane mecze sparingowe trudno się dziwić, jednak ze względu na fakt iż jest to pierwsza kolejka mój typ skierowany jest na over.
Molde w 11 rozgrywanych sparingach notowali dość dobre wyniki, a przede wszystkim w 9 z tych spotkań padał over 2,5. Goście rozegrali o jedno sparing więcej, jednak ich wyniki już nie były tak dobre jak gospodarzy. Jednak pod względem overów też wygląda to całkiem nieźle (8 raz over 2,5).
Co więcej na 7 ostatnich spotkań pomiędzy obiema drużynami, gdzie gospodarzem było Molde aż w 6 padło więcej niż 2 bramki. Liczę, że i dziś będzie podobnie.
✅ 0,55

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
#2 Szwecja - Szwajcaria poniżej 12,5 @ 1,75

Pierwszy półfinał curlingowych mistrzostw świata kobiet. Pojedynek Mistrzyń Świata z 5. drużyną ostatnich MŚ.Faworytem według bukmacherów są zawodniczki ze Skandynawii. W pierwszym spotkaniu lepsze okazały się Szwedki wygrywając 4-7. Czyli próg 12,5 również nie został przekroczony. Szwedki do tej pory przekraczały ten próg 3 razy (wygrane z Czechami 10-5, Niemcami 10-4 oraz porażka 8-7 z Koreą). Szwajcaria natomiast 2 razy przekroczyła tę barierę (wygrane 11-7 z USA i 9-5 z Czechami). Biorąc pod uwagę wagę spotkania liczę na zacięty pojedynek z małą ilością zdobywanych punktów przez obie ekipy.
Warto dodać, że przegrany z tego półfinału nie traci szans na awans do finału, gdyż o finał zagra jeszcze z wygranym z drugiego półfinału w którym to rywala Koreanek wyłoni pojedynek Kanady z USA.
⛔ 1,00

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
#3 ASPR Zawadzkie - KSSPR Końskie 1 @ 1,80

Pojedynek Serca (KSSPR) z rozumem (ASPR) ;-). Ku całej mojej sympatii dla koneckiego klubu dziś raczej nie wierzę w ich zwycięstwo. Musze jedynie przyznać, że trochę zawiodły mnie kursy na to spotkanie... Liczyłem, że Tobet wystawi odwrotnie, jednak i 1,80 wygląda dość ciekawie. Z jednej strony KSSPR ma jeszcze matematyczne szanse na grę w barażach o awans do ekstraklasy, ale... No właśnie jest takie ale, że sytuacja finansowa jak i kadrowa raczej nie pozwala na walkę o ten cel. Sądzę, że przed rozpoczęciem rozgrywek wszyscy w klubie wzięliby takie miejsce w ciemno (obecnie 4 i 9pkt przewagi nad 5. na trzy kolejki do końca rozgrywek). Cel na ten sezon został osiągnięty (MP juniorów), a w pierwszej drużynie występuje aż 5 zawodników którzy wygrali w Szczecinie i ci zawodnicy już raczej wyglądają końca rozgrywek. Dodatkowo obecna sytuacja kadrowa też nie wygląda za dobrze. W ostatnim spotkaniu w składzie znalazło się jedynie 10 zawodników w tym 2 bramkarzy, a po pierwszej połowie na uraz narzekał jeden z juniorów i został zmieniony. Uważam, że walczący o utrzymanie gospodarze wykorzystają dziś sytuację i zdobędą 2pkt, co oczywiście z jednej strony mnie ucieszy (typ trafiony) a z drugiej zasmuci (jako kibica KSSPR), tak więc nie szaleję ze stawką.
⛔ 1,00

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
#9 Lech Poznań - Śląsk Wrocław over 1,5 @ 1,40
Trochę osłabień w defensywie obu zespołów, a bramki zdobywać potrafi zarówno Lech jak i Śląsk.
✅ 0,40
#10 St. Pauli - Energie Cottbus 1 @ 1,55
⛔ 1,00

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
#11 Koln (+2) - Borussia Dortmund 1 @ 1,67
⛔ 1,00
#12 Juventus - Inter (+2) 2 @ 1,40
⛔ 1,00
#13 Rayo Vallecano - Villareal 2 DNB @ 2,37
✅ 1,37
#14 Broendby - Lyngby 1 @ 1,50
✅ 0,50
#15 Sion - FC Lausanne under 2,5 @ 1,75
✅ 0,75
#16 Energy Resources San Giustino - Fidia Padova 1 @ 1,50
⛔ 1,00
#17 Ruch Chorzów - Wisła Kraków(-1) 2 @ 6,50
⛔ 1,00
#18 Ruch Chorzów - Wisła Kraków 2 DNB @ 1,87
⛔ 1,00

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
#20 Milton Keynes - Carlisle United over 2,5 @ 1,75
✅ 0,75
#21 Shrewsbury Town - Port Vale 1 @ 1,65
⛔ 1,00
#22 Bradford City - Crawley Town 2 DNB @ 1,48
✅ 0,48
#23 AZS Politechnika Warszawska - AZS Częstochowa 1 @ 1,50
⛔ 1,00

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
No to Kunciapek strzelił niezłego babola. Nie chciało się wpłacić pieniążka na bwin a typ był całkiem dobry: http://forum.bukmacherskie.com/f21/mlodziezowki-turnieje-kwalifikacje-31898-5.html#post2779341
No ale cóż walczymy dalej.

#21 Alexander Kudryavtsev - Gastao Elias 1 @ 1,60
Yuichi Sugita
- Arnau Brugues-Davi 1 @ 1,50 ako: 2,40
⛔ 1,00
Mówiąc krótko Funt mnie przekonał. A jako, że jest to jeden z lepszych typerów na tym forum zagram jego typy.

Otrzymane punkty reputacji: +3
kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
#25 Toronto Maple Leafs - Philadelphia Flyers (Moneylines) 2 @ 1,62
✅ 0,62
#26 Marion Bartoli - Agnieszka Radwanska H(4 - 0) 1 @ 1,90
⛔ 1,00

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Dziś wyjątkowo pokombinuje z NHL. Moja minimalna wiedza na temat tych rozgrywek plus pół dnia szperania po internecie (o tyle ciężkie zadanie, gdyż bardziej odpowiada mi niemiecki aniżeli angielski, ale dałem chyba radę) i typy Lutka i Funta skłaniają do zaryzykowania dzisiejszej nocy dosyć sporej stawki jak na moje zasoby finansowe.

#26 Detroit Red Wings
- Nashville Predators (Moneylines) 1 @ 1,75
Columbus Blue Jackets - Florida Panthers (Moneylines) 2 @ 1,70
#28 Detroit Red Wings
- Nashville Predators 1 @ 2,20
Edmonton Oilers - Los Angeles Kings (Moneylines) 2 @ 1,67 ako: 3,67
#29 Detroit Red Wings
- Nashville Predators H(0 - 1.5) 1 @ 3,15
Columbus Blue Jackets - Florida Panthers 2 @ 2,20 ako: 6,93
⛔ 4,00

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom