kocur100
Użytkownik
Uważasz, że ja się z czymś obnoszę? Człowieku bo już dosłownie rzygać mi się chcę od niektórych komentarzy, a w zasadzie ich autorów. Nagle Tadzin natknąłeś się na takie cudo ? Choć wcześniej nie wchodziłeś na mój temat a nagle byłem 2 razy, bo zakładam, że musiałeś widzieć kupon przed i po ???? jak chcesz sobie popisać jaki jestem oszust to załóż sobie bloga i tam sobie wypisuj co chcesz, a póki co to zjazd z mojego tematu, ja na twoje super analizy nie odpowiadam, choć pozostawiają wiele do życzenia, ale to pokazuje tylko jaka jest Twoja wiedza a nie moja i wiecie co macie racje jestem oszust ???? cały wynik zmieniłem w ogóle i jeszcze kupiłem mecz ???? mogę wam przesłać skan kuponu bo czymś takim dysponuje i jak chcecie wpiszę Wam tam kurs 1,01 żeby Wam było lepiej macie swoje super kupony po 2 zł i analizy do nich to sobie dalej grajcie, a tutaj Was nikt nie zmusza do czytania
I skoro gdybym napisał, że zmieniłem kurs (a w zasadzie pomyłkę) bo na każdej stronie można sprawdzić pewne rzeczy by to tyle zmieniło to jak napisałem post później, że do tego doszło, to również problemu być nie powinno, a jest inaczej więc takie kity to Ty sobie zachowaj dla siebie szukasz sensacji a ludziom takim jak Wy widocznie zależy tylko, żeby oczernić kogoś i jeszcze jedno, problem Twój jest taki, że pisałem już, że moje kupony są autentyczne więc bukmachera nie oszukam , choć kto wie może biorę gumkę, ścieram kursy i wpisuje nowe, kto wie ???? I co mi niby ma dać zmiana kursy po fakcie ? Że zawyżam ja wejdzie ? może zaniżam jak nie wejdzie ? TO NIE JEST KONKURS ŚREDNIEGO KURSU ????
I skoro gdybym napisał, że zmieniłem kurs (a w zasadzie pomyłkę) bo na każdej stronie można sprawdzić pewne rzeczy by to tyle zmieniło to jak napisałem post później, że do tego doszło, to również problemu być nie powinno, a jest inaczej więc takie kity to Ty sobie zachowaj dla siebie szukasz sensacji a ludziom takim jak Wy widocznie zależy tylko, żeby oczernić kogoś i jeszcze jedno, problem Twój jest taki, że pisałem już, że moje kupony są autentyczne więc bukmachera nie oszukam , choć kto wie może biorę gumkę, ścieram kursy i wpisuje nowe, kto wie ???? I co mi niby ma dać zmiana kursy po fakcie ? Że zawyżam ja wejdzie ? może zaniżam jak nie wejdzie ? TO NIE JEST KONKURS ŚREDNIEGO KURSU ????
KUPON NA DZIŚ Z OSZUSTWAMI KOCURA
:siata: Cuneo - Monza @ 1,25 KURS POPRAWNY 3:1
:siata: Macerata - Lanca @ 1,25 KURS POPRAWNY 3:0
:siata: Treviso - Valentia @ 1,25 KURS POPRAWNY 3:2
???? Real Madryt - Barcelona lub X @ 1,24 KURS POPRAWNY 60:68
AKO 2,42 KURS SPRAWDZANY KILKA RAZY ALE POLICZCIE BO MOGŁEM KOGOŚ OSZUKAĆ
Stawka: 200 zł
Wygrana: 484 zł
Proponuje prześledzić wyniki spotkań, bo mogłem kogoś oszukać z wpisami i wygraną
:siata: Cuneo - Monza @ 1,25 KURS POPRAWNY 3:1
:siata: Macerata - Lanca @ 1,25 KURS POPRAWNY 3:0
:siata: Treviso - Valentia @ 1,25 KURS POPRAWNY 3:2
???? Real Madryt - Barcelona lub X @ 1,24 KURS POPRAWNY 60:68
AKO 2,42 KURS SPRAWDZANY KILKA RAZY ALE POLICZCIE BO MOGŁEM KOGOŚ OSZUKAĆ
Stawka: 200 zł
Wygrana: 484 zł
Proponuje prześledzić wyniki spotkań, bo mogłem kogoś oszukać z wpisami i wygraną