>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Karego - NIE KOMENTOWAĆ!!!

kary1 477

kary1

Użytkownik
20. Koszykówka - USA, NBA 2015 ✅
Cavaliers 106:92 Jazz - Typ: Cavaliers -10 (1,90) - Stawka - 30 PLN
Dzisiaj tyle meczy, a nie ma co stawiać, dziwna sytuacja, same spotkania, gdzie buki realnie oceniają linię, a kursy na zwycięstwo wynoszą w granicach 1.20. Dlatego wybieram zwycięstwo Cavaliers minimum 11 punktami. Obiecałem sobie, że w tym sezonie na Cavaliers nie postawię, ale jeśli wrócił James, a oni ogrywają Bullsów, 15 punktami i Clippers na wyjeździe 5 punktami to musi coś się dziać. Duet Irving - James naprawdę działa cuda, ich akcję są składne, rywale często faulują, ale również z gry pada wiele punktów. Jazz cóż jak co sezon zajmują ostatnie miejsca w tabeli z zerowymi szansami na jakikolwiek awans. Natomiast Cleveland wiele kilometrów od Utah jest nawet wysoko w tabeli i dawna forma powraca, może nie mają wielkich szans na zwycięstwo ligi, a nawet półfinały, ale mogą zajść daleko, za szybko ich skreśliliśmy. Na resztę spotkań Cavaliers nie ma sensu patrzeć, bo tamta ekipa to już przeszłość. Moim zdaniem ten typ to formalność, James doprowadzi do zwycięstwa Cavaliers, oby nie przytrafił mu się gorszy mecz!!! Polecam!
Budżet - 163,50 PLN (+27 PLN)

kary1 477

kary1

Użytkownik
21. Piłka Ręczna - Mistrzostwa Świata 2015
Chorwacja : Brazylia - Typ: Chorwacja -4,5 HT (2,95) - Stawka - 15 PLN

Dobra mój pierwszy typ na forum z mistrzostw świata piłki ręcznej. Na oko obrałem spotkanie wielkiej Chorwacji z Brazylią, która ledwo awansowała do play-offów, a gdy im to już się udało trafili chyba najgorzej jak mogli, bo na Chorwację. Ekipa Chorwacji, gładko rozprawiła się z każdym ze swoich rywali awansując z pierwszego miejsca. Brazylia pokonała niezbyt wymagających rywali, bo Białoruś oraz Chile. Warto spojrzeć na inne mecze Chorwacji po pierwszej połowie

Chorwacja - Bośnia 17:11
Chorwacja - Macedonia 15:14
Chorwacja - Iran 19:13
Chorwacja - Tunezja 14:13
Chorwacja - Austria 16:13

Co prawda jedynie w dwóch spotkaniach udało im się wypełnić linię -4,5, ale w każdym meczu po pierwszej połowie to Chorwaci wychodzili zwycięsko. Brazylia mimo tak słabej grupy miała problemy z każdym rywalem. Moim zdaniem nie ma możliwości, by Chorwacja przegrała, albo nawet zremisowała. To pierwszy mecz play offów i na pewno będą się sprężać w pierwszej połowie, myślę, że uda się im rozstrzygnąć ten mecz już po pierwszych 15 minutach. Polecam!

Do góry Bottom